AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Eğer ki adamsa yardim ediyorsa cimri değilse kadında vermeli tabiki yardim iyi şeydir
Herkesin kazandığı kendine ev, araba, dükkan, arsa için de geçerli kimseye para yedirmeyin/yemeyin ...
ortam ödenip kendine ayırmalı evet öyle
Bizde ikimizin maaşları da benim kontrolümdedir. Tek hesapta birleştirilir ve tüm harcamalar buradan yapılır. Tüm ödemeler benim tarafımdam takip edilir. Ev bütçemizi ben takip ederim.
Gayet güzel bir açıklama. Bütçeyi kim takip ediyorsa o
@Günlerden_bir_gün Teşekkürler. Bütçe takibi eşimde olsaydı, aynı işlemleri onun yapmasından sıkıntı duymazdım.
Niye kocasına veriyormus? Enayi olması lazım en normali evin giderlerini ortaklaşa ödemek
Yok ya erkek çalışırken evine bakıyor eşine para veriyorsa karısı çalışıyorsa kadında erkege para verecek
@demirci060600 öyle evliliklerde genelde erkek çalıştırmıyor kadında evin bütün işlerini yapıyor temizlik yemek , bulaşık bir de çocuğu varsa çocuğun bakımı kolay mı kadın için?
Bence iki tarafta çalışıyorsa herkes kendi parasından ihtiyacını, gidermeli ama illaki birbirine para yeri geldiğinde vermeliler ve ortak olarakta birikim yapmalılar.
Ortak birikim yapılmalı ödemeli kocası yapıyorsa verebilir kocasına
Ikisde ortak olunmalı geriye kalanda az bir birikim yapılır harcanır ama herşeye ortak
Erkek kazanıp eve veriyorsa yarısini eşine yarısında birikim yapması daha avantajlı
Hayır iki tarafta birbirinin ihtiyacını karşılamalı birlikte karar verip parayı o şekilde kullanmalı
Neden versin ki? o zaman erkek de maaşını kadına versin. böyle saçma bir şey olabilir mi?
Maaşını vermeli ama kocası d ihtiyaçlarını almalı eksik etmemeli
Hayır vermemeli bence. Kadının maaşı kendinin harçlığıdır, evi geçindiren yine erkektir.
Para ortakk bir havuzda toplanmalı ihtiyacı olan oradan kullanmalı
Ev ekonomisini kim yönetiyorsa kontrol onda olmalı. Her iki kişi için de ayrıca harçlık ayrılabilir
Kesinlikle herkes kendi maaşını alıp ortak giderleri ödemeli. Kadın erkeğin kölesi değil
Kadının parasına ihtiyacım olmaz. Ama kadın vicdanen nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı
Eğer ihitiyaç varsa verirde yoksa neden kendi paramı eşime veriyim ki hoş yıllarca ona bakmak için okumadım
almanyaya gelirse gorursun 🤣🤣bu arada beni takipten neden ciktin ya
@Keremcan2021 Almanyaya gelsede çalışcak da maaşımın hepsini ona mı verecem,😂
ihtiyacı olur verir o ay rahattır vermez yani duruma göre şekillenir bu işler :D
ne münasebet😎o da bana vermesin maaşını
Hayır ne münasebet , ödemelerde orta yol bulunur.
böyle şeyler ortak olmalı birine ait değil
Ortak giderler ev arkadaşi gibi oluyor. Bence masrafları erkek karşılamalı eşi çalişiyorsada maaşına ellememeli..
Her iki kişide ortaya parasını koyup birlikte Ne alacaklarsa onu almalarını gerektiğini düşünüyorum
Evlenince beni seni mi var herşey ortak yani
Yooo
Sus gız çirkin
Kes
Hayır bu işleri ortak yapmalılar
Ben hanıma veririm o eksik gedik varsa alır
Katkıda bulunsun da zaten istemem
evin giderine ortak olup kendinde kalmalı
Para konusu girmeli mi araya
Ortak olmalı herşey bence
tabiki vermemeli bu ne saçma bir zihniyet.
Ben ortaklıktan yanayım.
hayir vermemeli ne münasebet
Ortak hesap açıp orda biriktirmeli
Yoo vermek zorunda değil.
Ortak kullanılmalı yani giderler için ortak yatırım yapılır geri kalan bölüşebilinir.
Değişken bir şey... Ben eşimin maaşını almazdım, doğaçlama takılırdık sanıyorum..
Eger koca calismiyosa yarisini verebilir ama eger caliaiyosa vermeyebilil
Vermeli ya da vermemeli gibi bir tabir kullanilamaz. Ortak ihtiyaçlar icin zaten gereken yapilir.
ortak giderleri ödeyip kalanını kendine mi saklanmalı
ya ben gemideyim hepsini ben alıyorum cünkü bekarım 🤔🤷♂️
Erkek sorumluluk sahibi olmayacaksa evlenmesin (zenginlikten söz etmiyorum )
Bir maaş ihtiyaçlar için yetiyorsa diğer kişinin maaşı yatırım için kullanılmalı.
Sen ben ayrımı yapmadan ortak biriktirilip öyle harcamaları yapmalı
10.000 TL den azsa almaya değmez.
😂
olmaz öyle saçmalık
Hayir ama birini yatirim olarak kullanabilirler
kendını salşmamlı esı gururluysa ıstemez zaten
Ortak kulanılmalo senin benim olmamalı
Evlilikte beraber kullanılır her ikisinin tarafı
Bence kocasi kadınına vermeli :)
Bence giderler ödendikten sonra para paylaşılmalı
Hayir diyen kizlardan kari olmaz bu net.
ihtiyaç olursa neden olmasın
Vermeyebilir ama ev için ortakta kullanılmalı
Herkes kendi maaşını almalı faturalar bölüşülüe
Herkes kendi maaşını alırsa kendi maaşıyla araba alan koca eşini sabah işe bırakmasın 2 araba olsun evde o zaman
Araba ne alaka şimdi yazdığımı bence yanlış alıyorsun iyi oku
Arabanın benzini bölüşülmezse tartışma çıkar ortak toplanmalı bence tabi uzun sürsün istiyolarsa
İkisinin arabası vardır yani 1 araba ne yeter
Kimin arabasıysa o öder
2 araba 2 kat masraf işte bu yüzden evlilik bitiyo
Herkes kendi arabasını ödesin basit
Sorunda orda başlıyor zaten kadınların arasında dedikodu sebebi bu noldu kocan bakamıyomu çalışıyorsun olur sonra ayrılırlar onun yerine tek araba olsun sabah giderken adam karısını işe bıraksın para ortak kullanılsın babam hep "bir evde aile içinde senin benim olmaz olmamalı" der haklıda para insanı değiştiriyo
Ben hiçbir yerde kocan bakamıyor mu çalışıyorsun dediğini duymadım eskide kaldı artık herkes çalışıyor
Sen öyle sanıyorsun ben duyuyorum
Belli bir miktarı kadinin olmalı.
Ortak kullanılması en iyisi
Yoo
Erkek maaşı karısına vermeli