İkisi de ülkenin farklı bir güvenlik birimi emniyet teşkilatının içinde rutbeler bulunur, aynı şekilde TSK’nın içinde de rutbeler mevcuttur ve birbirlerine emir veremezler.
Biri polis EGM’ye bağlı diğeri ise asker TSK’ya bağlı birbirinden bağımsızdır ikisi de yani hangisi hangisinin üstü diye bişey sormak anlamsız olur ikisinin de görevleri farklıdır
Hayır. Bahsettiğim hususu tam olarak anlamamışsın polis memurunun uzman çavuş lar karşı bir üstlüğü yok diğer bir hususta yüzbaşı, binbaşı, yarbay vs. Askerin rütbesi ne olursa olsun polis memurundan hiçbir üst tarafı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkisi de ülkenin farklı bir güvenlik birimi emniyet teşkilatının içinde rutbeler bulunur, aynı şekilde TSK’nın içinde de rutbeler mevcuttur ve birbirlerine emir veremezler.
Anladım teşekkür ederim
Biri polis EGM’ye bağlı diğeri ise asker TSK’ya bağlı birbirinden bağımsızdır ikisi de yani hangisi hangisinin üstü diye bişey sormak anlamsız olur ikisinin de görevleri farklıdır
Anladım ikiside guvenlik mensubu sonuç olarak
Yani sonuç olarak öyle ikisi de devlete bağlı kurumların mensupları
Özlük hakları bakımından polis memurunun askeriyede ki karşılığı astsubay
Yani polis mi üstün? Özlük hakkı ne demek ayrıca
Devletin emeklilikte sağlamış olduğu haklardır. Bu üstlük hiyerarşik anlamda değil emeklilik, tazminat, ek gösterge vs. Konulardır.
Askerde ki karsılıgı astsubay dedin, astsubay uzman çavuşdan üst rütbe olarak, yani polis daha mı üst oluyo
Hayır. Bahsettiğim hususu tam olarak anlamamışsın polis memurunun uzman çavuş lar karşı bir üstlüğü yok diğer bir hususta yüzbaşı, binbaşı, yarbay vs. Askerin rütbesi ne olursa olsun polis memurundan hiçbir üst tarafı yok
Her ikiside ayrı bir kurum
Anladım pardon farklı anlamıştım, iki meslekte kendi alanında farklı yani emir veremeZ
Evet doğru anlamışsın bu konu aklına neden takıldı ki
Merak ettimde sevgilim uzman çavuş, bu arada size bir konuda akıl danışabilir miyim mesaj atsam
Tabii
Takip attım
asker polisten üstün ama sanırım kaitnat koruyucuları olan bekçilerden düşük sjdkd
Ahaha neden böyle bir şey dedin
sosyal mesaj verdim
Farkettimde ne istiyorsunuz şu bekçilerden ya 😊
asker ve polis birbirine emir veremez
Neden peki
Nasıl neden? İkisi de farklı birim çünkü birbirilerine üstünlükleri yok. Her meslek kendi içinde kıdeme göre ast üst ilişkisi içerisindedir
Anladım teşekkür ederim
Farklı dallar alt üst olmazki
Asker her zaman ASKER dir... 😎
Polisin bolgesinde polis
Herhangi bir yerde?
Olsun uzman cvs fazla bir yetkisi yoktur sadece jandarma bolgedinde ayni bolisin gorevi neyse onu yapar uzman cvs musun yoksa
Uzman çavuşun nasıl yetkisi yok? Evet uzman çavuşum 😂
Bende askerlihimi yaptim uzman cvs yetkisi kendi bolgesindedir cano
Uzman cvs um gelince istek atarmisin
Sen uzman çavuş musun gerçekten kardeşim
Evet
İlginç
Ilginc olan neki
Uzman çavuş olman
Aynen sen nerde gorev yapiyon
Istek atabilirmisin
Sence benim fizik uzm cvs uygun deyilmi😁
Komik