Kızlar Bir Adım Öne Zengin olmak için ne iş yapmam lazım? (Sayfa 2) Sksjsjsnaksnwnd Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Zengin olmak için ne iş yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bol bol namaz kılıp dua etmen gerek Gönlün zenginse senden daha iysi yok 0 0 Yorumla
eren_demenyeterli Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Önce bir işe sahip olup sonra güzel yatırıp ile kazancını katlamak 0 0 Yorumla
bukttyldrmm1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Valla fazla zenginlik başa bela yeterince paran olsun fazlası zararrr 0 0 Yorumla
edanur46 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Okuyup adam olman lazım ve iş adamı olman lazım o yüzden zengin olursun. 0 0 Yorumla
octiofbubbles Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Doktor olcam diyince hemen olabiliyor musun sen 3 1 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Evet Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğin neyse onu yap 0 5 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Bana fark etmiyor. Yani para kazanmak asıl amaç, işimi severim zâten. Tıp istiyorum ama yeterli gelir mi bilemiyorum. Yorumla Eğitilme +1 yıl Amacın paraysa, bedenini sat. Yorumla Eğitilme +1 yıl İyi para verenler çıkar Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl :d komik. Ben o tür birisi değilim. Yorumla Eğitilme +1 yıl Doktorluk oku sen. Bol şans Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Olursanız babada haber lütfen 🙏 1 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 827 cevap paylaştı. Yaani arkanda destegin var kendi işini kur 0 2 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Ne gibi Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yani onu sen bilirsin ama tutturabilirsen çok iyi paralar dönüyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel olmadıktan sonra zengin olmuşsun neye yarar 4 3 Yorumla nislis +1 yıl Zengin olursan estetik yaptırırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nislis ama kendin bileceksin gerçekte güzel olmadığını Yorumla nislis +1 yıl Zamanla unutursun hem çokta sıkıntı değil sonuçta o görüntü gitti Yorumla
DominanT_love Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Bence büyümen lazım sigortalı işe girmen lazım 1 0 Yorumla
_Huzursuzhayaller_ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Zengin olmakmı kolay olsa herkes zengin olur 0 0 Yorumla
cagtaydegilcagatay Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Para ticarette diyorum sadece... 1 0 Yorumla
Bilginnefqrfwe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Onun yolunu bulursan, herkese öğret... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pezevenklik - Eskortluk 1 1 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl İşini elinden almayayım Yorumla
suu38 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Dedenin zengin olması gerekir oncelikle 1 2 Yorumla bentanrışiva +1 yıl biraz dertlesebilirmiyiz? Yorumla suu38 +1 yıl Sağol Yorumla
ISKORPIT_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Para icin yasarsan hayattan zevk alamassin 0 1 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Yoo aliyom spor yapiyorum disari cikiyordum yemek yapiyprum mutlu olmasini biliyprum Yorumla
huysuzhatunq Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Zengin olmak zor iş ama durumunu iyi tutabilirsin 1 0 Yorumla
ÇokmuYaramazım_ne Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Oyuncu ol. 3 1 Yorumla DominanT_love +1 yıl Gerçekten çok mu yaramazsinz Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yasa disi#Emirhancankir1 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. E ticarete yönelmek lazım 0 0 Yorumla
babyocconer Takip Et Master Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Youtube 0 1 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Skshdndmshabndandbs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Para önemli değil çok kazanınca anlıycan 0 2 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Biliyoruz da rahat yasam için şart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünce lazım sistem iyi köle olman var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok paralı işe girmen lazım. 0 1 Yorumla Sksjsjsnaksnwnd +1 yıl Evet, ne bu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Bol bol namaz kılıp dua etmen gerek
Gönlün zenginse senden daha iysi yok
Bak ne işi yaparsan yap en iyisi oldugun sürece parayı kırarsın
Önce bir işe sahip olup sonra güzel yatırıp ile kazancını katlamak
Valla fazla zenginlik başa bela yeterince paran olsun fazlası zararrr
Okuyup adam olman lazım ve iş adamı olman lazım o yüzden zengin olursun.
Doktor olcam diyince hemen olabiliyor musun sen
Evet
Hadi millet toplanın banka soyalım😂
Sevdiğin neyse onu yap
Bana fark etmiyor. Yani para kazanmak asıl amaç, işimi severim zâten. Tıp istiyorum ama yeterli gelir mi bilemiyorum.
Amacın paraysa, bedenini sat.
İyi para verenler çıkar
:d komik. Ben o tür birisi değilim.
Doktorluk oku sen. Bol şans
Olursanız babada haber lütfen 🙏
Yaani arkanda destegin var kendi işini kur
Ne gibi
Yani onu sen bilirsin ama tutturabilirsen çok iyi paralar dönüyo
Güzel olmadıktan sonra zengin olmuşsun neye yarar
Zengin olursan estetik yaptırırsın
@nislis ama kendin bileceksin gerçekte güzel olmadığını
Zamanla unutursun hem çokta sıkıntı değil sonuçta o görüntü gitti
Bu zihniyetle olamazsın maalesef
Bence büyümen lazım sigortalı işe girmen lazım
Sevdiğin işi yapman lazım. :)
Genelde cami işe yarar🤭
Zengin olmakmı kolay olsa herkes zengin olur
Doktorlukta eskisi kadar para yok.
Para ticarette diyorum sadece...
Onun yolunu bulursan, herkese öğret...
Pezevenklik - Eskortluk
İşini elinden almayayım
Marka kur dil biliyorsan bişeyler çevir
Aileden kalma yoksa kendi kendine zor.
Dedenin zengin olması gerekir oncelikle
biraz dertlesebilirmiyiz?
Sağol
Yasadışı olduğu için buradan yazamam.
Para icin yasarsan hayattan zevk alamassin
Yoo aliyom spor yapiyorum disari cikiyordum yemek yapiyprum mutlu olmasini biliyprum
Sen dalga mi geçiyorsun bizimle
Kefenin cebi yok boşver
Zengin olmak zor iş ama durumunu iyi tutabilirsin
Boşver gönlün zengin olsun.
Youtuber olursan olur
Okuman yeterli sermayen varsa ticaret yap
Sana bu fikri verecek olanın burda ne işi var
Doktor olda ol diyince olunuyorsa eğer
Güzel bir düşüncen var inşallah olur
Oyuncu ol.
Gerçekten çok mu yaramazsinz
Zenginle evlenmelisin