Öncelikle herkese merhaba. Lys'de sözel alandan sınava gireceğim fakat eşit ağırlıkta olan Sosyoloji bölümünü tercih edebilir miyi? Yardım olursanız sevinirim, teşekkür ederim şimdiden :)
Cevabın nedir?
edebiyat sınavından +45 net yaparsan ve ygs'de +10 mat. neti yaptıysan azda olsa tm-1 puanın oluşur ve tercih yapabilirsin aksi takdirde pek mümkün görünmüyor.
10 Yorumla
edersin sanırım ortak bölümler var ortak bölüm degilsede puanın düşer oranın puanından daha yüksek puan alman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşvuru yaparken tm ye yaptı mı? yaptıysan seçebilirsin ama eğer tm dne başvuru yapmadıysan sınavada tm den giremezsn ve tervihte olmaz diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSadece LYS3 ve LYS4 e mi kayıt yaptırdın? Giremezsin o zaman. LYS1 de varsa tercihlerinde o zaman girebilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece sözellere yaptırdım malesef
- +1 yıl
Maalesef :( Bende 3-4 ten gireceğim. Eşit ağırlıkçıyım ama sözelden tercih yapacağım.
Soran+1 yılLanet olsun sözelde bölüm yetersizliği...
- +1 yıl
Benim ideallerim var o yüzden. :) Zaten eşit ağırlığa mecburen gittim. Radyo TV Sinema.
Soran+1 yılBende Grafik Animasyoncuyum ama istemiyorum :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılMerhabalar.
Gereken başarılardan bağımsız olarak, eşit ağırlık sıralamanız oluştuğu takdirde, ( ki yeni düzenlemeyle birlikte, bunun için matematik veya sosyal1 den bir net yapmanız yeterli olacak ) eşit ağırlıktan tercih verebilirsiniz. Kolaylıklar00 YorumlaOna göre eşit ağırlık sinavınada girmen lazım sanırım türkçe matematik
00 YorumlaTm puaniyla aliyosa tm den girecen
00 Yorumlatürkçe matematik e gireceeksin
00 Yorumla
+1 yılHayır.yapamazsın.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026