Kızlar Bir Adım Öne Üniversite okumadım ve işsizim diye aile baskısı görüyorum. Ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Üniversite okumadım ve işsizim diye aile baskısı görüyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı. Okuyunca noluyormus ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diksiyon güzelse çağrı merkezlerine yönel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil malesef Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Açıköğretim oku hem de çalış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kazanamıyorum sayısalı hep sallıyorum
Maryaam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendi isini kurmaya bak 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Hangi para ile Yorumla Maryaam +1 yıl Ha diince olmaz Yorumla Soran +1 yıl Aynen. Sen arap veya iranlı mısın Yorumla Maryaam +1 yıl Ne alaka acaba Yorumla Soran +1 yıl İsmini benzettim ne kızıyorsun Yorumla Maryaam +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İranlı sın😀😂 Yorumla Maryaam +1 yıl Yo türküm😂 Yorumla Soran +1 yıl Yemezler canım😂 Yorumla Maryaam +1 yıl Inanma jdjdj Yorumla Soran +1 yıl Ya itiraf et hadi bende iran kökenliyim valla bak Yorumla Maryaam +1 yıl Yahu iranli olsam niye hyr diim😂 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilsin maryaam yazmışsın Yorumla Maryaam +1 yıl Yazarm jsjjs Yorumla Soran +1 yıl Arap veya iranlısın Yorumla Maryaam +1 yıl Yav diilim Yorumla Soran +1 yıl He tamam😀 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı. Salla. gitsin 2 0 Yorumla
Sudenaz003 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İs bulmalisin bence. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum Yorumla Sudenaz003 +1 yıl Başka şehirlerde dene sansini Yorumla Soran +1 yıl Kolay değil asgari ücret verecek kira yemek zaten yumurta bile kıramam Yorumla Sudenaz003 +1 yıl Oda doru Yorumla
__DeliHatun__ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hikayemiz aynı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Napcaz böyle Yorumla __DeliHatun__ +1 yıl bilmiyorum bir daha üniversitede yok çalışıp evlen diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Sen üniversiteyi kazanamadın galiba benim gibi. Ben en son geçen sene girdim sınava 5 puanla barajı kaçırdım Yorumla __DeliHatun__ +1 yıl bende geçen sene girdim o kadar çalışmama rağmen olmadı Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyorsun ben işsiz geziyorum Yorumla __DeliHatun__ +1 yıl bende işsizim Yorumla Soran +1 yıl Adaş, Yorumla Soran +1 yıl Noldu sustun? Yorumla Soran +1 yıl Sorun mu var? Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Bekçi ol 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Almazlar kalpte sorun var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Okuyunca noluyormus ki
Diksiyon güzelse çağrı merkezlerine yönel
Değil malesef
Açıköğretim oku hem de çalış.
Kazanamıyorum sayısalı hep sallıyorum
Kendi isini kurmaya bak
Hangi para ile
Ha diince olmaz
Aynen. Sen arap veya iranlı mısın
Ne alaka acaba
İsmini benzettim ne kızıyorsun
😂😂😂
İranlı sın😀😂
Yo türküm😂
Yemezler canım😂
Inanma jdjdj
Ya itiraf et hadi bende iran kökenliyim valla bak
Yahu iranli olsam niye hyr diim😂
Türk değilsin maryaam yazmışsın
Yazarm jsjjs
Arap veya iranlısın
Yav diilim
He tamam😀
Salla. gitsin
İs bulmalisin bence.
Bulamıyorum
Başka şehirlerde dene sansini
Kolay değil asgari ücret verecek kira yemek zaten yumurta bile kıramam
Oda doru
Hikayemiz aynı
Napcaz böyle
bilmiyorum bir daha üniversitede yok çalışıp evlen diyorlar
Sen üniversiteyi kazanamadın galiba benim gibi. Ben en son geçen sene girdim sınava 5 puanla barajı kaçırdım
bende geçen sene girdim o kadar çalışmama rağmen olmadı
Ne yapıyorsun ben işsiz geziyorum
bende işsizim
Adaş,
Noldu sustun?
Sorun mu var?
Çağrı merkezlerine başvur.
Calis oku.
Bekçi ol
Almazlar kalpte sorun var