Girişimci kadınlar burayaaa!!! kızlar sorum var benim hayalim bir dükkan açmak. Bu sebeple birikmişim var tabi uğraşıp didiniyorum biraz biriktirdim ailemde destek oluyor. bana yol gösterir misiniz aynı zamanda para katlansın istiyorum çok mu zoorrr
Cevabın nedir?
Ben şu şekilde yapıyorum biraz riskli fakat mantıklı. Gidiyorum kredi çekiyorum 100 - 150bin civarı. Banka benden faiz alıyor bu paradan dolayı ben de bu parayı gidip faize yatırıyorum yaklaşık 1350 TL getirisi oluyor aylık. Yani faiz ödememiş gibi oluyorum (a bankasının benden aldığını bende b bankasından alıyorum) biraz uzun bir süreç fakat 4 5 yıl sonra elinde oldukça yüklü miktarda para olur.
19 Yorumla- +1 yıl
Yani calismiyorsun?
- +1 yıl
Herkesin derdi baska faiz haram diyor dmemdmmemfmf
Valla ben belirledim, uzman çvş olup ölmezsem para biriktircem buna görev tazminati dahil baya bir toplu para elde etcem sonra yavaş yavaş ev araba sigorta eşya falan. Hedeflerim gerçekleşince elimde çok para olcak evlenmicemde kral gibi yaşarım anasını satimm 😂 askeriyedeki temel ihtiyaçları zaten TSK karşılıyo.
12 Yorumla- +1 yıl
Uzm. Cavus ne kadar alıyor astsubay ne kadar alıyor? Istıfa edince ne kadar tazminat alırlar?
Iyki girişimci kadınlar buraya demìşsiniz😊 benimde hayalim düklan acmak. Ben yapmak istediğim işi 3 yıl önce evden internet üzeri Instagram ve Facebook da pazarlamaya başladım. Kısa süre icinde ismimi duyurdum. Şu an dükkanımı acıcak birikimi elde ettim zaten fazla bir masrafi yok ama malesef eşim evden işlerimi yapmami istiyor
01 Yorumla
Sana destek olan bir ailen varsa, birikmişin de varsa, sende kendine güveniyorsan, yetmiyor çevrende başaracağına inanıyorlarsa önünde inan ki hiç bir şey duramaz :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
69Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet iş kurmak isteyen girişimcilere yardım ediyor gadası
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 567 cevap paylaştı. 1. Altın kural, para her zaman parayla kazanılır. Bu ne demek? Hisseler, borsalar vs vs ama tabi ki bu işler riskli işler param katlansın diyorsun ya hani? İşte bu paranın katlanma olasılığı ne kadar varsa bir şeyde yarı yarıya düşme olasılığı da o kadar fazladır. Bu yüzden;
2. Altın kural parayı korumak. Paranın değerini kaybetmemelisin malum ülke şartlarında her ay bir şeylerin fiyatları sürekli artıyor. Bu yüzden paranın değerini korumak için de bu sefer enflasyonu düşük ülkelerin para birimlerinde tutmak en azından seni ülke enflasyonundan koruyabilir ama dur o zaman hemen gidip şunu alayım demekte büyük risk çünkü bu tür şeylererde köpük dediğimiz olağan dışı artışlar yaşanabiliyor ve o artış döneminde ki fiyat karşılığında almakta paranın değer kaybetmesine sebep olabilir.
Yani anlayacağın paramı katlayayım şöyle olsun böyle olsun demek biraz sıkıntılı. Hele şu dönemde bir dükkan açmak ekstra sıkıntılı. Bu yüzden 2. Altın kural olan paranın değerini korumaya çalışan bu süre içinde.
İş hayatında başarılar.00 Yorumla- Turizm ve Otelcilik+1 yıl
İş kurmak için nasıl para biriktirebilirim?
https://www.youtube.com/embed/3rxQ7VmR2jIİş kurmak için tabii ki paraya ihtiyacınız var. Benim çevremde tanıdığım genç arkadaşlar genellikle sermaye konusunda ailelerinden destek alıyorlar. Buna istinaden girişimlerini hayata geçirmek için ilk etapta zorluk çekmiyorlar.
Para biriktirmek, evet önemli. Ancak günümüzde para biriktirmenin zor olduğunu düşünüyorum. Zaten dünyada da ülkemizde de ekonomi belli.- Para biriktirmekten ziyade kendi kaynaklarınızla neler yapabilirsiniz onlara bakmalısınız.
- Son çare olarak kredi çekebilir, arabanızı satabilir ya da ailenizden borç alabilirsiniz.
- Yapabiliyorsanız kendi öz kaynağınız ile kendi işinizi açın derim arkadaşlar, bunun dayanılmaz hafifliğini hissedin.
40 Yorumla Öncelikle ne iş yapcağın kafandadır eğer değilse bunu düşün sonra bi anda dükkan açmak zor baya zor batabilirsin ama bu bir tecrübe olur şunu söyliyim katlamak için dolsr euro veya bi kaç birşey al sat yap ama eğer gerçekden yapmak istiyorssn parsnda varsa iyide kazanmak istiyorsan tavsiyr veriyim ins kıyafet alıp satanlar var iletişime geç onlarla veya sen yap önce bi dükkan kirala bak aç demiyorum kirala ilerde açıcaksın sonra bu toptancılsr var emin önünde veya sc sarvin var insds ben onun 200k olduğu zamanları biliom şu an 1m bu işe mutlaka gir iyi para var ve kadın alıcı daha fazla ilerde n11 trendyol buradada mağaza açarsın ve ücretsiz ordada satış yaparsın ve emin ol hem zengin olursun hem mutlu olursun ve ölmicek bi meslek olur.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılGirişimcilikte sermaye bir yere kadar önem taşır, eğer iş verimliliği ve rekabet gibi unsurlar ihmal edilirse sonunda sıfırlar görmek kaçınılmaz olur. Örnek: taban 200 bin sermaye ile giriş yapılabilen bir sektörde doğru politikalar ile bu sermaye bir kaç ay içerisinde x2 seviyesinde arttırılabilir. Aynı şekilde 500 bin ile giriş yapmış ve yanlış politikalar uygulamış bir işletme de aylar içerisinde sermayesinde yarı yarıya eksilme görebilir.
Yüksek sermaye miktarı kazancı garanti etmez, bir yerden sonra her şey uygulamadaki iş stratejilerine kalıyor.00 Yorumla
+1 yılPara birikiin olsun bunun yanında ücretsiz girişimcilik sertifikası veriliyor onu alın. Ondan sonra farklı bir iş geliştirmeye odaklanın ve bu konuda hibe destek kredi olanaklarını araştırın.. Her zaman bir güvenceniz olsun sorun yaşamamak adına.. Yolunuz açık olsun umarım kadın girişimci olarak çok başarılı olursunuz.. Bol kazançlar..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence var olan paranla başlayabileceğin kadar küçük şekilde yapacağın işe başla
mesela dükkan açınca ne gibi ürün / hizmet vs yapıyorsan işporta yapmaya çalış
o şekilde paranı daha güzel katlarsın günün birinde istediğin dükkanı açarsın inşallah :)00 Yorumla Mesela kendimden örnek vereyim benim sabit bi mesleğim var ama bunun yanında sanal para ile de uğraşıyorum 2019 yılından 2020 yılına kadar kripto para borsasını inceledim ve ozamana kadar da mesleğimi yapıp para biriktirdim yakalaşık 30 bin lira ve doğru zamanda doğru parayı bitcoine bastım ve şu an allaha şükür hiç mi hiç para sıkıntım yok
00 Yorumla
+1 yılPara ve sermaye ne kadar az olursa , kazanicagin paran o kadar cok olur..
120yillik kapalicarsi esnafi bir aileye sahip biri olarak ailemizin en buyuk. sozudur bu..
Iyice dusunulup uzerine dusmen gerek bu felsefe sana basariyi getiricektir..00 Yorumla
+1 yılBiriktirdiğin parayı altına çevir bence daha yatırım olur altın fiyatları pek düşmüyor genellikle bozduracağın zamanda zarar etmemiş olursun Altın hep yükseliyor biliyorsun.
00 YorumlaKendi parası ile işyeri açan kadın görmedim. Şöyle oluyor burda. Zengin Bi sevgili bulup iyi rol yapıp evlilige gidebiliriz numarası ile üstün e ev araba işyeri actırıp sonra sevgiliyi aniden engeller kadınlar. Adam hakkını arayamasın diyede bikaç şikayet edip uzaklastırma aldırır lar iftira atıp
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba KScan.
Şu sıralar herhangi bir sektör için yatırım yapma düşüncesi doğru değil. Bunun için yılbaşına doğru bir piyasa araştırması yapsan daha mantıklı olur.00 Yorumla
+1 yıl2 ay önce iş yeri açtım. 29 yaşın altındaysan iki tane güzel teşvik var bir yıl boyunca bağkur primini devlet karşılıyor ve 75.000 tl ye kadar gelir vergisinden muaf oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılPara biriktirmek iyi ama yatırım yap aynı zamanda en azından altın al ki biriktirdiğin para değerini korusun.
00 YorumlaHibe desteği var işkurda. Girişimcilik belgesi al, online şu an. Benim de düşüncem var ama daha başvurmadım ben
00 Yorumla
+1 yılDükkan açacaksan yapacağın işi iyi bilmen gerek. Patron sensin. Patron en çok çalışan olmazsa final hüzünlü olur.
00 YorumlaBölgelerin kalkinma ajanslarinda özellikle kadına " kadında teşvik " amaçlı hibeler var. Araştırın bunu bir derim. Ve de KOSGEB aklinizda bulunsun
00 Yorumlaöncelikle girişimci ruhunuz için ve biriktirebildiğiniz için tebrik ederim iş kolu nedir ne üzerine düşünüyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılCoin işine girebilirsin çok riskli her şeyini kaybedebilirsin aynı zaman da ya da bankaya atıp faiz biriktir ya dda destek kredisi çek bir an önce iş yerini aç kadınlara özel destek kredileri var çok düşük faiz oranları ile verilen
00 Yorumla
+1 yılPara biriktirmen için ilk başta evli olmaman lazım😂
10 Yorumla
+1 yılBorsada yatırım yapabilirsin ya da dolar altın alabilirsin
10 YorumlaTurkiyede bunun icin hic musait bir ulke degil. Yatirim yap daha iyi.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu pandemi döneminde dükkan açma zarara girersin hemde kısa sürede beklemek iyi olur
00 Yorumla
+1 yılşu an hic zamani deyil derim isin icinde oldugum icin
00 Yorumla
+1 yılŞu devirde para birikecek de iş kurulacak. Hayal kurmayalım arkadaşlar.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Para, bilgi ve tecrübe biriktirip uygun fırsat kollamak gerekir...
00 Yorumla1 senelik soru ama bu dönemde girişimcilik mantık dışı 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın bir daha girip bakmamış soruya, sormuş gitmiş ,
Yatırım yaparak biriktirebilirsin sana kurs vermeliyim
00 Yorumla
+1 yılDevlet girişimci kadınlar faizsiz kredi veriyor bebeğem 😏
00 Yorumla
+1 yılyapacagin is hayatina bagli iyi esnaf olsan parada lazim değil
00 Yorumla
+1 yılMantıklı ama zor erkekler bile kolay kolay kuramıyor artık
00 Yorumla
+1 yılAltin al direk tartışmasız başka bir seçenek yok çünkü şu an
00 Yorumla
+1 yılFakirler çalmayı bilmedikleri için fakirdir der ünlü düşünür
03 Yorumla- +1 yıl
Aaa lütfen kültür seviyemizi ortaya dökmeyelim öyle
Açın narcos dizisini izleyin. Adam sıfırdan imparatorluk kuruyo
00 YorumlaDoğru zamanda doğru iş yerini aç. Asla türk lirası biriktirme hep döviz altın biriktir.
00 Yorumla
+1 yılDevletin bu konuda destekleri var internetten araştır.
00 YorumlaNasıl bir alanda ne tür iş kurulacağı önemli çok iyi araştırmak lazım yoksa şu dönemde masela adım atmak da riskli. Tarih te önemli
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılHaram para kazanırsan birikir yoksa alın teri ile çok zor
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an 138 bin liram var bankada biriktirdiğim. Ama bir iş kurmaya cesaret edemiyorum.. Evlenirsem ilerde eşimle beraber bir iş kurarım.
00 Yorumlatebrik ederim canım taktir edilesi bir çaba güzel hedef :) bonoyu bende duymuştum ancak böylesine iyi olduunu bilmiyordum yorum yazmak istedim
00 Yorumla
+1 yılselamlar canım , açıkcası değil tabi. ne kolay bono da ekstra güzel faizler ile paranı katlıyor tadından yenmez ben pişman olmadım bakmanı öneririm:)
01 Yorumlapara kazanmak için para gerekir altına dolara yatırım yapabilrsin bitcoin işine girebilirsin ya da illegal yolları tercih et bu ülkede başka türlü para kazanamasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDükkanı açtım 2 sene sonra korona yüzünden geri kapattık. 3. senemize girecektik.
00 YorumlaYatırım ile olur o işler ama doğru yatırım yapman gerek
00 YorumlaPara biriktirmek bir yere kadar bence destek alınabilecek güvenilir birini bulmak daha makul geliyor bana
00 Yorumla
+1 yıldeyil benim tecrubem ve iş imkanlarimda var benide katarmisiniz
00 Yorumla
+1 yılEn güzel dükkan çiğ köfteci açmak kâr oranı çok yüksek maliyeti çok düşük düşünmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılPara biriktirme yapamazsın. Yapman gereken geliri arttırıp yatırım hesabi kullanmak.
00 Yorumla
+1 yılKosgeb desteğiyle daha rahat çalışma alanı oluşturabilirsin kendinee
00 YorumlaIs kurmak mantikli cinku isin olacagi zamand paranda olur
00 YorumlaKendine inanır isen zor bir şey yok
10 Yorumlaİş açacaksan işine yatırım yap.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBen kiraya zor para buluyorum ne iş kurması? :)
00 Yorumla Kadına teşvikler var bir araştır derim
00 Yorumla
+1 yılEuro yap 10 sene sonra al anca mdkdkdkd
00 YorumlaBir sene önceki şeyin vitrinde ne işi var
00 YorumlaEe yani opucukle is kurulmaz
00 Yorumla
+1 yılYavaştan biriktirmeye başla
00 Yorumla
+1 yılAçtın mı dükkanı? Soruyu 1 yıl önce sormuşsun da?
00 Yorumlakullanmadığın organları satmaktan başla bence :D
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım