Kızlar Bir Adım Öne Kadınlara yakıştırdığınız meslekler neler? (Sayfa 2) AlmıyımCınımTşk Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kadınlara yakıştırdığınız meslekler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 358 cevap paylaştı. eczacılık - dişçilik - mimarlık - polislik ... 0 0 Yorumla
LilyPadx Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Öğretmenlik kadınlara biçilmiş bir kaftan adeta.. 0 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 736 cevap paylaştı. Biz kadınlar her mesleği yaparız. 0 2 Yorumla dönemdekigerçeklik +1 yıl Madenlerde işçi olarak çalışmanız yasak diye biliyorum Yorumla GeleceğeDönüş +1 yıl @dönemdekigerçeklik oto yıkamacı iyi olur muydu ki Yorumla
CevaplarMisin Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Bahçivan ama çamaşırsız ;) 1 3 Yorumla Yhaaa +1 yıl Ohaaaa Yorumla CevaplarMisin +1 yıl @Yhaaa çırılçıplak demedim, sütyensiz demek istedim. Paylaşılan resimdeki gibi Yorumla GeleceğeDönüş +1 yıl Diken batar Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Annelik 2 0 Yorumla
lmirselayl Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Ev hanımı 😀 2 9 Yorumla LusiFe-R +1 yıl Kadin dedigin dizlerini kirip evinde coluk cocuguyla ilgilenir. Dimi Yorumla lmirselayl +1 yıl Evet 😁 Yorumla LusiFe-R +1 yıl Hadi o zaman. Hazirlan anandan babandan istemeye geliyorum seni. Yorumla lmirselayl +1 yıl Vazgeçmedin mi sen daha Yorumla LusiFe-R +1 yıl Neyden Yorumla lmirselayl +1 yıl Neyse anlamak istemediğin şeyi anliyorsun sen Yorumla LusiFe-R +1 yıl Valla konuya fransiz kaldim. Ne dedigini inan anlamadim. Biriyle mi karistiroyosun acaba beni Yorumla lmirselayl +1 yıl Neyse komiksin bozmucam seni Yorumla LusiFe-R +1 yıl 😂😂 boz ne olacak. Sevmenin bozulmasımı olurmuş. Şaka yapiyorum. Unuturmuyum seni hic 😀BEN BU KIZA AŞIK OLDUM VE KABUL ETMEDİ. SAĞLIK OLSUN.Bilmeyenler de oğrenmiş olur 😀 utanilacak birsey degil sonucta sevmek. Yorumla
HarLeyQuenn Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hemşire 3 1 Yorumla celikasilali +1 yıl Hemşire misin yoksa Yorumla
BenimAdımVenüs Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ciftci 1 5 Yorumla AYIDAYI3 +1 yıl Aslan yelesi gibi saç varMaşallah kuzum Yorumla BenimAdımVenüs +1 yıl Kötü mü be Yorumla AYIDAYI3 +1 yıl Denişik bişeysin Hoşsun Yorumla BenimAdımVenüs +1 yıl Sanki yeni görüyo saul Yorumla AYIDAYI3 +1 yıl Çaktırma zaar😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
eczacılık - dişçilik - mimarlık - polislik ...
hangisinde ustaysa onu
Öğretmen
Doktor
Polis
Kadınlara herşey yakışır 👌
Öğretmenlik kadınlara biçilmiş bir kaftan adeta..
Avukatlık istiyodum olmadı
Doktor, öğretmen, polislik, hemşire.
Bence helal kazinicagi bütün işler yakışır...
Hemşire çok yakışıyor bence
Hekimliği çok yakistirirm
Ya kadınların elinden her iş gelir
Kadına her meslek yakışır
Ne istiyorsa o mesleği yapabilir. Yeterki sevsin
Biz kadınlar her mesleği yaparız.
Madenlerde işçi olarak çalışmanız yasak diye biliyorum
@dönemdekigerçeklik oto yıkamacı iyi olur muydu ki
öğretmenlik hemşirelik merhamet gereken her meslek
Kadınlara her meslek yakışır 🙂
Taksicilik olabilir 🙂
Kadınlarada üniforma ayrı bir duruyo bence
Oto tamirci sanayi işleri
tornacılık zurnacılık
Hemşirelik, öğretmenlik doktorluk
bir kadina her iş yakışır.
Araba kullanmak çok yakışmıyor mu😍
şoför diyeyim
Doktor , hemşire , öğretmen , avukat. Vb.
İnşaaat teknikeri 😍😍😅sutyen memişler ortada.
En yakışmayanı oto tamirci olurdu herhalde :)
Bahçivan ama çamaşırsız ;)
Ohaaaa
@Yhaaa çırılçıplak demedim, sütyensiz demek istedim. Paylaşılan resimdeki gibi
Diken batar
Annelik
Ev hanımı 😀
Kadin dedigin dizlerini kirip evinde coluk cocuguyla ilgilenir. Dimi
Evet 😁
Hadi o zaman. Hazirlan anandan babandan istemeye geliyorum seni.
Vazgeçmedin mi sen daha
Neyden
Neyse anlamak istemediğin şeyi anliyorsun sen
Valla konuya fransiz kaldim. Ne dedigini inan anlamadim. Biriyle mi karistiroyosun acaba beni
Neyse komiksin bozmucam seni
😂😂 boz ne olacak. Sevmenin bozulmasımı olurmuş. Şaka yapiyorum. Unuturmuyum seni hic 😀
BEN BU KIZA AŞIK OLDUM VE KABUL ETMEDİ. SAĞLIK OLSUN.
Bilmeyenler de oğrenmiş olur 😀 utanilacak birsey degil sonucta sevmek.
Hemşire
Hemşire misin yoksa
Doktor ve öğretmenlik
Kesinlikle öğretmenlik
öğretmenlik
Öğretmenlik
Hemşirelik
hemşirelik :D
kaçak odunculuk yapması :D
Plates hocası 😂
Tornacı
Diyetisyenlik😀