Kadınlara hangi meslekleri yakıştırıyorsunuz? Özellikle kadınlara, bu erkek işi sen bunu yapamazsın denildiği halde elinin hamuruyla, bileğinin hakkıyla üstesinden geldiği meslekler neler?Kadınlara yakışan meslekler
Ev hanımı 😂 kadında meslek kariyer falan önemli değil doğurgan görünmesi yeterli tabi kadın gözüyle bakınca meslek kariyer sosyal çevre vs gibi sanıyorsunuz mevzuyu ama erkek gözüyle büyük göğüsler güzel kalça güzel bir yüz doğurgan bir kadın demektir kariyeri iyi şişman itici çok kadın var günümüzde evlilik yapamayan kadın fiziksel olarak önemli sadece bir erkek için tabi bir erkek kariyer güç sosyal statü olarak iyi ise tip önemli değil ama kadında statü güç kariyer de olsa dış görünüş yoksa değeri 0
Kadın her işi yapabilir ama bazı işler kadının yaradılışına terstir. Bozar, erkekleştirir, zerafetini naifliğini yok eder. Zordur bazı meslekler kadını ruhen ve fiziken çok yorar. Bazı meslekler çok vaktini alır kadın evine çocuğuna vakit ayıramaz evin düzeni huzuru bozulur. Bazı meslekler ara vermeyi affetmez kadın doğurup bebeğine bakacak vakit bulamaz ara verirse mesleğini kaybeder veya çok geride kalır. yani kadın her işi yapar da her iş kadına iyi gelmez.
Ne meslek oldugunun 1 önemi yok önemli olan o işi severek yapması. Bence önemli olan odur. O işi ona yakıştirip. Yakıştırmamak bana düşmez bence. Herkes istediğini yapabilir önemli saygı duymaktir. Ne iş yaparsa yapsın. Önemli olan Severek yapması dir.
Ev hanımı. Başka meslek yakıştırmıyorum. Ataerkil düşünüyorum. Kadın dediğin evde adabıyla oturcak. Çalışacaksa da evinde çalışcak. Evde bunaldıysa da herifiyle gezicek. Yok kadın dediğin şöyle yapar, böyle yapar diyip duran sözde modern, kültürlü insanlar yüzünden kadınlar ırıspı olup çıkıyor, yemediği halt kalmıyor. Hiç gerek yok, kırsın dizini, otursun evinde.
@knlayse bunu bana değil aldatanlara söyle. Ben niye aldatıyım ki eşimi? madem aldatıcam niye evleniyim ki? o haltı gider evlenmeden yerim öyle yapacağıma. Hayatımda hiç zina yapmadım. Değil zina öpüşmedim bile. Sadece sayamadığım kadar sevgilim oldu. Onlarla da sadece konuştum. Aralarından sadece bir tanesinin elini tuttum, o da mecburiyetten. Gece olduğu için karşıdan gelen serseriler kızı tek görüp sarkmasın diye. Ben ömrümde benim yaşımda olupta hiç zina yapmamış tek kendimi tanıyorum. Karşımda da böyle bir insan istemem kadar doğal bir hakkım yok. Irıspılarla işim olmaz.
@Sibel7242 Cahil teyze kamera sistemi, uydu takip sistemi kurdurucam. Yapabilirse yapsın :D haberi olmıycak zaten bunun. Söz dinlemediğini fark ettiğim an kapının önüne koyuveririm.
Kadının isteyipte yapamadığı hiç bir şey yoktur her işide hakkıyla yerine getirir erkeklerin yapıpta kadınların yapamadığı tek şey ayakta lavabo ihtiyacını karşılamak...
Ögretmenlik hemsirelik hosteslik piskolog modellik muzisyen kemanci solist piyanocu satis danismanligi masöz sekreter enkirmenlik ana haber sunucusu magazin haber sunucusu pilates egitmeni dans ögretmeni asistanlik danisman insan kaynaklari çalişani
Rus dili ve edebiyatı bölümü var Bir de Rusça mütercim tercümanlık bölümü var Ben İngilizce çeviribilim okuyorum ve Rusça dersi de alıyorum. İngilizce ve Rusça çeviri yapabilirim.
En İyi Cevaplar