Kadın Emeği Duş jeli alacağım öneriniz var mı? Hangi marka daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Duş jeli alacağım öneriniz var mı? Hangi marka daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Valla bence hiç duş jeli alma Duru'nun duş sabunları var çok güzel kokuyor ve çok güzel temizliyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sabuna alerjim var galiba. Katı sabun sürünce vücudum güneş yanığı gibi kızarıyor. Çok sert bence. O yüzden sıvı sabun gibi jel olsa daha iyi olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bendede jel olanlar kaşıntı yapıyor. Guneş alerjim vs var birde ondan da olabilir Yorumla audiologist34 1 yıl Paraben alerjin olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @audiologist34 olabilir 🙂 Yorumla Hayatyordubeniii 1 yıl le patit şeftali olani efso Yorumla
Hayatyordubeniii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl le patit marshelis 0 5 Yorumla Hayatyordubeniii 1 yıl şeftali kokulusup Yorumla Soran 1 yıl Şok da var mıdır?Ya da A•101 de? Yorumla Hayatyordubeniii 1 yıl BİM de vardı en son Yorumla Hayatyordubeniii 1 yıl a101 e bak istersen Yorumla Soran 1 yıl Tamam çok sağ ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dove ya da duru tercih edebilirsin
Valla bence hiç duş jeli alma Duru'nun duş sabunları var çok güzel kokuyor ve çok güzel temizliyor
Sabuna alerjim var galiba. Katı sabun sürünce vücudum güneş yanığı gibi kızarıyor. Çok sert bence. O yüzden sıvı sabun gibi jel olsa daha iyi olur
Bendede jel olanlar kaşıntı yapıyor. Guneş alerjim vs var birde ondan da olabilir
Paraben alerjin olabilir
@audiologist34 olabilir 🙂
le patit şeftali olani efso
Duru şeffaf sabun
Le Petit Marseillais.
le patit marshelis
şeftali kokulusup
Şok da var mıdır?
Ya da A•101 de?
BİM de vardı en son
a101 e bak istersen
Tamam çok sağ ol