Kızlar Bir Adım Öne En iyi duş jeli hangisi? Sorusorucamsadece20 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisi arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl En güzel kokan En iyi duş jeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 47,4b cevap paylaştı. Palmolive 0 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl En iyi duş jeli diye bişey yok hepsi insanın dnasını bozan zararlı kimyasallar oluşturuyor. 0 2 Yorumla Sorusorucamsadece20 +1 yıl Güzel kokan duş jeş arıyorum Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Marseillas çilekli Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 411 cevap paylaştı. Duru . ve su meyveli olan yabanci marka guzel 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Palmolivr 0 5 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Aynen Palmolive iyidir. Kokusuna bakıp alırım ben yaa Yorumla Sorusorucamsadece20 +1 yıl @Mericeyn10 neylisi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Üşenmedim baktım 😅 bende men varmış. Ama yasemin özlü falan kokusu güzel bence durunun yasemini var. Onun da vardır belki. Ya marketin kozmetik bölümüne gidiyorum kokluyorum beğendiğini alıyorum işte şahsen 😅 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Başka hoş kokular da var durum palmovil bunlar iyidir. Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yani en iyisi diye bişey yok bence onu demek istiyorum senin zevkine bağlı hepsi kimyasal zaten. Eğer saç şampuanı sorsan durum değişirdi mesela Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 352 cevap paylaştı. Beyaz sabun 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. Armutlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Palmolive
En iyi duş jeli diye bişey yok hepsi insanın dnasını bozan zararlı kimyasallar oluşturuyor.
Güzel kokan duş jeş arıyorum
Marseillas çilekli
Arap sabununun suyu mu çıktı
Duru . ve su meyveli olan yabanci marka guzel
Palmolivr
Aynen Palmolive iyidir. Kokusuna bakıp alırım ben yaa
@Mericeyn10 neylisi
Üşenmedim baktım 😅 bende men varmış. Ama yasemin özlü falan kokusu güzel bence durunun yasemini var. Onun da vardır belki. Ya marketin kozmetik bölümüne gidiyorum kokluyorum beğendiğini alıyorum işte şahsen 😅
Başka hoş kokular da var durum palmovil bunlar iyidir.
Yani en iyisi diye bişey yok bence onu demek istiyorum senin zevkine bağlı hepsi kimyasal zaten. Eğer saç şampuanı sorsan durum değişirdi mesela
Bilmiyom sabun kullanıyom
Beyaz sabun
Armutlu