çikolatalısını kullanıyorum ama sivilce yaptı sanki kokusu mükemmel tabii:) thermal spanında mini bir boyu var onu kullandım o da kaşındırdı hindistan cevizliyi düşünüyorum elimdekibtince sen denedin mi onu
Helloo! Kokusu ile beni büyüleyen, ahenkle dans ettiren bir duş jelim elbette var. Temizlik hissini senin kadar ben de önemsiyorum. Hatta bu temiz, fresh his duştan sonra bile gün boyu benimle kalsın istiyorum. Güzel kokmayı çok seviyorum. Hem istediğim her şeyi barındıran hem de istemediğim zararlı kimyasalardan uzak bir duş jelim var, sana da seve seve tavsiye ederim :)
Benim sırrım Hobby Fresh Care Duş Jeli!
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Gün boyu parfümsü kokum beni yalnız bırakmıyor. Ben hareket ettikçe kokum dans etmeye başlıyor. En en en sevdiğim güzel kokular benimle kalıyor, daha ne isteyeyim ki?
En hassas olduğum konu: Hobby Fresh Care Duş Jeli içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Cildime zarar vermiyor, aksine duştan sonra cildimin nemlenmesine yardımcı oluyor ve ferahlık hissi veriyor.
Fresh kokular ile gün boyu kontrol bende oluyor. Uygun ve kaliteli duş jeli arayışında olanların mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.
Birbirinden güzel çeşitlerinin olması da çitayı üst seviyelere taşıyor. Bende 3 çeşidi de var: Canlandırıcı Meyveler, Deniz Mineralleri ve Orkide! Gün boyu kalıcı parfüm kokusunu isteyen herkese öneririmm!
Hobby Fresh Care Duş Jeli olmadan bir duş keyfi hayal edemiyorum artık. Gün boyu yorgunluğumu alıyor ve mutluluk seviyemi yükseltiyor. Sürekli kokum soruluyor ve bir o kadar da kıskanılıyor :)
Siz de deneyip fikirlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin <3
Ben palmolive kullanıyorum Çilekli uzun süre kalıcı çok güzel kokuyor.
Avon desem hiç tavsiye etmem.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
avon kullandım bir sorun yaratmadı ama koku seçeneği çok geniş değil palmolive çikolatalı var kokusu harikada tam temizlik vermiyo sanki bide duruladıktan sonra kokusu kalmıyo çilekli nasıl herhangi bir sorun yapmıyorsa çikolatalı bitsin onu alırım:)
Avonu bende kullandım çok güzel kokuları var diyebilirim. Ama onunda kokusu bir yere kadar kalıcı olmuyor. Ayrıca çikolatalıyı bende kullandım. Favorim çilekten yana oldu. Kardeşimin de hoşuna gitti onu kullanıyor. Böyle temiz kurumuş çamaşırlarını giysen banyodan sonra ooh miss süper.