Memnun kaldığınız, kokusu güzel, zararsız olan bir yandan da daha fazla bakımlı olmamı sağlayacak en iyi duş jeli hangisi? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.en iyi duş jeli
En iyi duș jeli Duru ve Selindir arko kullandim hic begenmedim berbat selin kullandim iyiydi simdi duru kullaniyorum oda iyi ama selin daha iyi durudanda ama sen hepsinden kullan dene farkini gor iste
Bakımlı olmayı, misler gibi kokmayı kim istemez ki? Ben bakımlı olmayı ve gün boyu fresh kokmayı çok seviyorum. Tabii bakımlı olmak ilk önce vücut hijyenimizi sağlamaktan geçiyor. Boşuna dememişler, temizlik en güzel bakımdır diye. 😎 Bu yüzden de her şeyin başladığı yer aslında duşumuz. Hele ki duş keyfini ve o anda gelen ferahlık hissini seviyorsanız her şey çok daha keyifli oluyor. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız duş rutininizin en kıymetli parçasını yani duş jelinizi seçerek harekete geçmelisiniz.
Duş Keyfimin Olmazsa Olmazı Hobby Fresh Care Duş Jeli
Favorim Hobby Fresh Care Duş Jeli
Neden Hobby Fresh Care Duş Jeli dediğinizi duyar gibiyim. Hemen açıklıyorum: İçerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Bu çok önemli bir nokta. Siz de seçimlerinizde buna öncelik vermelisiniz çünkü cildimiz bizim en kıymetlimiz :) Ayrıca bize gün boyu kalıcı parfüm kokusu sunuyor. Özellikle yaz aylarının geldiği bu dönemde kötü kokmayı kimse istemez diye düşünüyorum. Böylelikle parfümsü kokusu sayesinde bütttün bir gün kontrol sende oluyor! 💜 Duştan sonra cildin nemlenmesi ise benim için büyük bir artı sağlıyor. Uygun ve kaliteli duş jeli olmasıyla da evdeki herkesin gönlünü kazanıyor.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler
Benim günün favorisi duş jelim; canlandırıcı meyveler. Kokusunu duyar duymaz yeme hissine kapılanlar beni çok iyi anlar. Kokusu da vücudumda adeta ahenkle dans ediyor. 🥰
Hobby Fresh Care Orkide
Çiçeksi kokuları sevenler Hobby Fresh Care Orkide çeşidine de bayılacak. Gün boyu fresh, taze, yaz bahar gibi bir koku 🤍
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri
Özlenen yaz günü kokusu desek az demiş oluruz. Bu koku benim gözlerimden kalpler çıkartıyor.
Siz de benim gibi uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler istiyorsanız mutlaka Hobby Fresh Care Duş Jeli serisine göz atmalısınız. Denedikten sonra en sevdiğiniz kokuyu benimle de paylaşın 🤍💙💜
Görseller bana doğayla iç içe olmayı hatırlattı ve açıkçası rahatlattı. Ellerinize sağlık. Ayrıca bende ürünleri denemek isterim. Özellikle deniz mineralli olan çok dikkatimi çekti.