Geçenlerde bir duş jeli aldım ama kokusuna bakmadan aldım nasıl olsa güzel kokuyordur diye. Çok kötü kokuyor, kullanamıyorum. Koku çok önemli gerçekten.
Siz de önemser misiniz?

Geçenlerde bir duş jeli aldım ama kokusuna bakmadan aldım nasıl olsa güzel kokuyordur diye. Çok kötü kokuyor, kullanamıyorum. Koku çok önemli gerçekten.
Siz de önemser misiniz?

Selam gadası 🙃
Türk insanının değişmez bir huyu vardır. Kapaklı bir ürün alacağı zaman kesinlikle kapağını açıp kokusuna bakar. Kokusunu sevmediğim bir ürünü kullanmak istemem.
Yani tabii ki duş jeli olsun ya da kullandığımız şampuan olsun Aynı zamanda sabun olsun kokulu olması çok güzeldir, hatta bir ara babam sabunun kokulu olanını almıştı Deniz kokulu,
Cevap
9Cevap
Elbette önemserim kokusu Üstünde kalacak saatlerce sonuçta
Evet önemserim
kesinlikle önemserim duş jeli demek koku demektir hemde buram buram bir kokudan bahsediyorum :)
Haklısın
Bakarım zaten amaç temizlemesi ve güzel kokması le petit in Akdeniz çileği jeli var onu tavsiye ederim sana çok güzel tam sevgiliyle duş almalık jel
Evet önemsiyorum. Almadan önce mutlaka kokusuna bakıyorum
Ben de öyle ama bu sefer öyle olmadı
Talihsizlik olmuş biraz
Kokusu önemli.. Bazıları gerçekten çok kötü kokuyor..
Hakkaten ya
Duş jeli değilde kokulu sabunlar var bol köpüren tavsiye ederim hem vücudun tahriş etmez hemde alerji olmazsın
Yani o kötü kokarsa sende kötü kokarsin bence. Ben kullanmam değiştirebiliyorsan değiştir
Hemen geçiyor zaten kokusu
O. Zaman kullan almışsın bir kere bittikten sonra bir daha alıp kullanmazsanız
Aynen
Kullanmam valla bana ağır geliyor kokusu
Bazıları öyle
Çikolatalı kullanıyorum, kokusu çok güzel
Ağır geliyor bana
Duş jelinin kokusu benim için önemli.
Tabiki çok önemli
Aynen
evet kokusu önemli
Çok hem de