Benim için duş almak eskiden sadece hijyen için gerekli bir durumdu, hiç keyif almazdım. Şimdi çeşit çeşit duş jeli, rengarenk lifler aldım. Çok daha bir keyifli hale geldi. Sizin için duşu keyifli yapan nedir?

Benim için duş almak eskiden sadece hijyen için gerekli bir durumdu, hiç keyif almazdım. Şimdi çeşit çeşit duş jeli, rengarenk lifler aldım. Çok daha bir keyifli hale geldi. Sizin için duşu keyifli yapan nedir?

Kesintisiz ılık su, duş jeli, şampuan ve saç kremi, ama bunların kokusu çok aşırı yoğun olmamalı. Oksijen banyoda bol olmalı yani ortam havadar olmalı. Hafif bir kese ve masraf da yapan olursa mutlu son kaçınılmaz. Olmuşken tam olmalı. Duşu, duj keyfini çok seviyorum. 🤪🥰😎
Selam gadası 🙃
Genelde yaz aylarında serin suyla duş almak ve duş anında müzik dinlemek diyebilirim. Çünkü müzik dinlerken hem bedenimin hemde ruhumun deşarj olduğunu hissediyorum. O yüzden müzik benim vazgeçilmez aktivitem diyebilirim.
Cevap
40Cevap
Küveti doldurmak benim için. Ve güzel bir duş jeli.
Sadece temizlenmek benim için
Kokusunu hissettiren bir duş jeli ya da vücut köpüğü. Rituals diye bir marka var. Aşırı pahalı ama kokuları müthiş. Yves Rocher daha uygun bir seçenek mesela.
Duş için renkli şeyler oluyor suya atıyorsun rengarenk falan adını unuttum ben 😁 neyse işte onlar bana eğlenceli geliyor ya
Yağmur yağdırdığını hissettiren yukarıdan bir başlık ılık bi su ve misler gibi kokan duş jelleri ve şampuanlar
Hedef odaklıyım. Keyif için duşa ihtiyaç duymuyorum. Temizlesin, yeter. Elinde sandviçle, yüzmeye çalışmadığım gibi.
Mis gibi duş jelleri kokusu, temiz olmak, ferah olmak, rahatlamak 💜
#DurumBu
Rahatlatıyor, özellikle her duşa girmemde üstümden 10 kilo yük kalkıyormuş gibi oluyor. Bu hissi seviyorum.
Spor salonunda antrenmandan sonra o kadar keyif alıyorum ki duş alırken, yanında da şahane duş jelim var ise mükemmel oluyor..
Boğaza karşı kafalar hafiften güzel birbirimizi de arzuluyor. O jakuzi gün batımında DJ performansta çalıyor. Deliririz
suyla birlikte tüm negatifliklerin aktığını düşünüyorum ve loş ışık ile şarkı açınca da zevkli oluyo hemen duşa giriyorum şsmdhdöshğs
Buz gibi suyla banyo yapmak oldukça keyifli ve heyecanlı oluyor.
Şak şak biz erkekler için önemli osln ilk konu😂🤣
Suyun ucuz olması su ucuz olduğu için erkenden çıkmak zorunda kalmıyoruz
Konser vermek 😅 bide ses eko yapınca çok güzel şarkı söyleniyor
hanımımla beraber duşa girmek.
bundan keyifli bir şey olabilir mi.
Dustan mis gibi ciktigimda giyeceğimm deterjan kokusu ustunde tertemiz kiyafetleri giyip daha yeni degistirilmis deterjan kokulu nevresimlerde uyumak terapi gibi😍 duşun en sevdiğim yanı
duştan sonra uyumak terapi gibi zaten
Ben suyu başlı başına çok seven biri olarak duş benim için hep keyifli geçiyor.
Peeling maskeleri, duş sırasında yapılan maske bakımları ( el/ayak) ve o temizlik kokusu
Çilek kokulu duş jelleri ile banyo miss gibi kokmasi ve saatlerce suyun altında oturmak mükemmel bir duygu ve aynı zamanda slow müzik eşliğinde
eğer yorgunsam sıcak suyun altında dakikalarca beklemek ve eğer bir kız partnerim varsa onunla duşta sevişmek diyebilirim
Yoğun bir günün ardından ılık bir duş.. Şampuanın kokusu, duş jelinin o fresh ve rahatlatıcı kokusu. Bitiyorum şu olaya :)
bana keyif veren soğuk duş her gün soğuk duş alırım
Soğuk duş yazın çok rahatlatıyor ya
Bugün 30 dk banyo da bekledim su soğuk diye banyo camına suvu ıslattım silecekle sildim keyifliydi
1-şelale gibi su akmalı.
2-su birikmeden gidince güzel su masajı seviyorum şahsen.
Gittim otel tesisin ilk sorduğum baktığım yer duşu zaten.
Yere oturup yukardan su akarken düşüncelere dalmak en sevdiğim keyif aldığım kendimle bas başa kalıp her şeyi düşündüğüm tek an
Ben yağmuru da çok seviyorum herhalde böyle suyun düşmesi çok eğlenceli geliyor
Rahatlatıyor , şampuanlar , keselenmek
Huzurlu hissetiriyor.
Duşu zevkli hale ne getirir sorusu aklıma çok güzel şeyler getiriyor
Yalnız keyfi olmazki
Suyun verdiği ferahlık su sesi para sesi bayan sesi
Bence kesinlikle müzik dinlemek ve aynı zamanda şarkı söylemek, en büyük zevklerimden birisidir
Okyanus kokulu duş jelleri beni çok mutlu ediyor
Suyun verdiği o güzel his
Yazın soğuk, kışın sıcak su 😁
Müzik, duş jelleri, sevdiğim şampuanlar…
Boşa duş almamış olmak 😊
Duş yaparken aglamak
Güzel kokular🔥👍🏻
Küvette dinlemek
Rahatlık , müzik, temizlik hissi
Elbette müzik dinlemek.
Tabii ki küvet... Yoksa hiç anlamı yok.
şampuan ve duş jelinin kokusu
Jilet ile alinan kil, dus jelleri
Su sesi ve ıslanmak
Bu havalarda soğuk suyla duş almak çok keyifli
küvete su doldurup romla keyif yapmak
kulaklıkla müzik dinlemek
Duş jeli kokusu ve mastürbasyon yapmak
İnsanın kendine yetebilmesi ne güzel dimi
Bence bazen elbiseli duş. Ciddiyim😂😊❤
@Sinirrr Evt denedim defalarca, hoşa gidiyo ama farkedip kesfedince bağımlılık yapıyo o yönü iyi değil :))
Göğüslerimi sallandirmak keyifli
Jakuzi, her Sabah girmeden ayılamam 🤌🏻😃
Senin evinde jakuzi var demek vay be 🙃
@Yorgun_Yurekli mesela yani 😂
Ha şimdi oldu mülayime seni nabiyosun 😅
Otuz birr açık söyledim ama gizliyim 😂
Orama sıcak su tutmak☺
Suyun olmasi
Oyuncak ördek
Sıcak suyun altında opusmek
İyi fikir 🤣
Temizlik, rahatlık, yenilenme