Çocukken nereden bileceğim banyo köpüğüyle duş jelinin farkını?😂 Dizilerde ağzına kadar köpükle dolmuş küvette keyif yapan oyuncuları izleyip özenir, o anki heyecanla evdeki tüm duş jelini banyoyu köpürtmek için kullanırdım.😂
Bu hikayeyi neden anlattığımı merak eden olursa hemen söyleyeyim, duş jeli bağımlılığım o yaşlarda başladı da ondan😍 Her seferinde tüm şişeyi kullandıktan sonra o parfümsü kokuyu gün boyu üzerimde taşımamdan da olabilir😂 Belki de bu yüzden banyo köpüğü benim için (Friends izleyenler beni hemen anlayacaktır🤩) Chandler’ın o meşhur sahnesinden öteye gidememiştir. Denedim, olmadı. Duş jelinin verdiği ferahlık hissini vermiyor yani 🤷🏽♀️
Duş jeli seçerken nelere dikkat ediyorum?
Şimdiiii gelelim işin ciddi kısmına. Köpürsün dedik ama yeter mi tek başına? Yetmezzz😅 O zaman duş jeli seçerken nelere dikkat ettiğimden de biraz bahsedeyim🧐
Benim için duş jeli seçerken en önemli faktör paraben, alkol, silikon gibi maddeler içermemesi. İstediği kadar güzel olsun eğer içinde bu maddeler varsa hızlıca uzaklaşın o üründen🏃🏽♀️
Dikkat ettiğim diğer şey ise duştan sonra cildin nemlenmesi bir de buna ek parfümsü kokusu gün boyu üzerimde kalıyor ve ferahlık hissi peşimi hiç bırakmıyorsa işte o zaman değmeyin keyfime💃
Ee bu kadar anlattım, malum yılların verdiği tecrübe de var. Önerisiz bitirir miyim bu yazıyı? Bitirmem, bitirmem🥳 Şimdi size aradığımız tüm özellikleri tek bir üründe birleştiren, denediğim en uygun ve kaliteli duş jelini söylüyorum!🎉
Duş keyfim hiç bitmesin, gün boyu devam etsin diyenlere önerim: Hobby Fresh Care Duş Jeli
Yıllardır o kadar şey denemişsin, nedir bunun farkı derseniz, Hobby Fresh Care Duş Jeli’ni benim için özel kılan özellikleri Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermemesi. Hele de vücudu en ufak şeye bile alerji yapan benim gibi biri için böyle bir ürün bulunmaz nimet 😍 İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Hobby Fresh Care Duş Jeli bana duşun en saf halini yaşatıyor🥰
Hobby Fresh Care Orkide Duş Jeli
Bir de bu kadar özelliği içermesi yetmiyormuş gibi Hobby Fresh Care Duş Jeli, “Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide” içerikleriyle 1 değil 2 değil tam 3 farklı seçenek de sunuyor bize🎈 Hepsi de ayrı ayrı o kadar güzel kokuyor ki size anlatamam😍 Bu arada belki bunu anlatamam ama tüm gün oradan oraya koştururken o parfümsü kokunun da sizinle birlikte koşturduğunu fark ettiğinizde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli
Bitiyor mu güzellikleri? Asla bitmiyorr, asla😂 Bırakın kış aylarını, yazın bile kuru olan cildimi nasıl nemlendirdiğinden uzun uzun bahsedebilsem keşke size. Belki “Kuru Ciltlere Son!” diye bir başlık açıp biraz da orada överim favori duş jelimi :) Bir de son bir şey, sanmayın ki freshliği sadece isminde taşıyor, deneyin anlayacaksınız. Gerçekten gün boyu duştan yeni çıkmış gibi fresh hissediyorum.
Aynı çocukluğu paylaşmış olabilir miyiz diye düşündüm yazınızı okurken😂😂 Gerçekten içeriği bu kadar sağlıklıyken kokusu da bahsettiğiniz gibiyse en kısa zamanda alacağım. Daha önce doğal içerikli ürünler kullanıyordum ama kokusu duş anında bile o kadar rahatsız ediyordu ki... Böyle bir şeye ihtiyacım vardı, teşekkürler öneriniz için😊
Çok sevindim şu an, çocukken bunu yapan tek kişinin ben olduğumu düşünmek beni utandırıyordu😂 Kesinlikle güvenerek alabilirsiniz, hangi kokuyu tercih edeceğiniz tamamen size ve zevkinize kalmış ama 3'ünü de deneyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki sonucu her türlü aynı olacak😍
@DoRisS Merhabaa, çektiğimiz sıkıntı aynı maalesef, sizi en iyi ben anlarım. Denemediğim nemlendirici kalmamıştır herhalde yine de istediğim sonucu elde edemiyordum. Hobby Fresh Care Duş Jeli'ni denedikten sonra değişimi gözlemleyebildim ama kendi vücudumda. Size de etki edeceğinden eminim, mutlaka denemenizi öneririm😍
Ya gerçekten mi? Umarım bende de aynı etki olur. Yaz geldi artık elbise ve eteklerimi giymek istiyorum doya doya. Dışarı çıktığımda alacağım, teşekkürler.
Selam, Duş keyfi dediğin duş jeli olmadan çıkmaz ki. Duş jelinin cildindeki o yumuşak dokusunu elinle cildini okşadığında alabiliyorsan eğer işte o zaman gerçek bir duş keyfi yaşamış oluyorsun. Ben duşta duş jeline oldukça önem veririm. Bu yüzden de sizlere memnun kaldığım duş jellerimden bahsetmek istiyorum.
Cildimde kullanmaya doyamadığım Hobby duş jelleri!
Çok kısa bir süre önce bu duş jelleriyle tanışmış olmama rağmen sanki yıllardır cildimle dostlarmış gibi hızlıca alıştım. Birbirinden harika kokuları ve cildimde bıraktıkları muhteşem ferahlık adeta beni benden aldı diyebilirim. Bundan sonra da vazgeçilmezlerim kesinlikle bunlar olacak. Duş jelinde kimyasal içerikleri de sevmediğimden oldukça cildimin tek dostu oldular. Mutlaka herkesin denemesi gerek diye düşünüyorum.😍
Merhabalar ❤️ Duş keyfi ise eğer güzel esanslar ile mumlar , ve banyo köpüğü tercih ederim ama her keyfin bir sonu var sürekli küvette durdugumuz su ile yıkanamayiz o zamanda duş jeli devreye girer severek kullandığım kullandığım zaman buram buram çiçek kokutugum duj jelim imdadıma yetişir.
En İyi Cevaplar