Güzellik & Bakım 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? (Sayfa 11) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3542 2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 77 kişi beğendi
sierranovembers Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Lavanta kokusu tabiki ama başka kokularda var 0 0 Yorumla
altairx Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl vanilya süper olur ya😂 odun kokusunuda seviyorum 0 0 Yorumla
Sadiesparks Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Gül, vanilya, deniz esintileri olabilir 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Evde vardi galiba daha kullanmak nasip olmadı 😂 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Vanilya ve hindistan cevizli guzel 2021 0 0 Yorumla
sessizliğinnçığlığıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Kırmızı meyveler elbette ki 0 0 Yorumla
poncikpandda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Aynen aynennnnnnn bende sevwrim koku 0 0 Yorumla
BallıKurabiyee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Macaron kokusu yapıyorlar çok güzel geliyor 0 0 Yorumla
Kırıldıbiyerler Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Vanilya & hindistan cevizi. Buna bayılıyorum 0 0 Yorumla
lifemanager Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl en iyi koku sevdiğinin kokusudur hüüü 0 0 Yorumla
merakettiklerim0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Ben sade ve hoş kokuları çok seviyorum ya 0 0 Yorumla
huzuruarayan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl hepsin karıştırıp koku elde etsek olmazmı 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü 0 0 Yorumla
meraklıbiri98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Yasemin sarı meyveler kesinlikle 💛 0 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Hespinden karışık olsun, üstüne de leblebi tozu. 0 0 Yorumla
ben-saime Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Uff çok dus alasım geldi :D hemen gidiyoruum 0 0 Yorumla
NBRASLANIM Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Kendi kokum içime çektikce çekesim geliyor 😅 0 0 Yorumla
agacgibi2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Vanilya ve Hindistan ceviziGül ve misk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
540Cevap
Kırmızı meyveler en güzeli
Hepsi birbirinden güzel 😃😃
Lavanta kokusu tabiki ama başka kokularda var
vanilya süper olur ya😂 odun kokusunuda seviyorum
Gül, vanilya, deniz esintileri olabilir
Evde vardi galiba daha kullanmak nasip olmadı 😂
Papatya🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Çilek kokulum yaz dizi vardı sanki
Vanilya ve hindistan cevizli guzel 2021
Yasemin sari kantoron 10 uzerinden 12
Güzel bir kokuya ihtiyacım var.
Dogal her zaman iyidir dogal olmak gerek
vanilya hindistan cevizi :)
Kırmızı Meyveler Bayildim
Gül ve Sandal ağacı kokusu
Zeytin yağı kokusu mis gibi kokat
Vanilya & Hindistan Cevizi
denemek nasip olmadı henüz :)
Okyanus kokusu olmalı bence
Onun kokusu yeter bana...
Çiçek olabilir. Kırmızı Meyveler
İncir beyaz gul diyorum bence iyi
Kırmızı meyveler elbette ki
Hosuma giden her koku olabilir
Yasemin , bayılırım vazgeçilmez
Sümbül buyılın kokusu olmazsa olmaz
Yasemin kokusu , gül sandal ağacı
Aynen aynennnnnnn bende sevwrim koku
En güzeli onun kokusuydu...
Macaron kokusu yapıyorlar çok güzel geliyor
Kış mevsiminin soğuk kokusu.
Vanilya & hindistan cevizi. Buna bayılıyorum
Portakal özlü olan güzel gibi 🤔
Misket limonlu en güzeli mis.❤
en iyi koku sevdiğinin kokusudur hüüü
Paylaşım için teşekkürler
Gül kokusu olmalı serverim
Ben sade ve hoş kokuları çok seviyorum ya
sümbül kokusunu çok severim.
Kakaolu kokuları seviyorum aslında.
hepsin karıştırıp koku elde etsek olmazmı
Hijyen Misket Limonu ve Karanfil Özü
Yasemin sarı meyveler kesinlikle 💛
Hespinden karışık olsun, üstüne de leblebi tozu.
Sumbul meşk iyidir severiz
Uff çok dus alasım geldi :D hemen gidiyoruum
lavanta kokusu olabilirmi
Sevgili kokusu u olsun 😍😍🤭
Lavanta kokusu mükemmel bir koku
Kendi kokum içime çektikce çekesim geliyor 😅
Lavantadan vazgeçememm...
Koku alamıyorum gereksiz bence
💛💜 elbette favorim olurdu.
Deniz mineralleri ve deniz yosunu 😍
Vanilya ve Hindistan Cevizi
Değişiklik iyidir karışık