Duşa girince çıkmak bilmiyorum. Ama bazen duş almak için bile insanın kısıtlı zamanı oluyor. Ancak ben duşa girdiğimde 40 dakikadan erken çıkamıyorum. Bildiğiniz hızlı duş alma teknikleri var mı? Benimle paylaşın lütfen.Hızlı duş alma teknikleri
Duşta çok vakit harcıyorum, hızlı duş alma teknikleri nelerdir?
İlk olarak saçlarını tara sonra ilk yapacağın şey direkt şampuanı saçlarına dökmek. Yoksa saçlarının ıslanmasını bekleyeyim derken 5 dakika duru suyla yıkanırsan vakit kaybı yaşarsın. Ondan sonrasında duş jeli vs kullanacaksan da çok beklemeden kullan.
Hızlı duş alma teknikleri aslında tamamen kişisel. Saçların çok uzun değilse maksimum 15 dakika sürer bence.
Hızlı duş alma teknikleri
Ancak tabi insan bazen uzun uzun duş keyfi yapmak istiyor. Ayda bir böyle uzun bir banyo tadından yenmez ancak bunun dışında günlük duşları hızlıca yapıp zaman kazanmak daha mantıklı. :)
Aşırı titizlik gibi bir huyunuz var mı. Ondan olabilir. O huyunuz yoksa (yanlış anlamayın ama ) duşta başka şeylere fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.
Duş nedir ben halen anlamiş deilim yani vucut iiice kopuklenmeden lif kullanmadan cikamiyorum duşa giren hemen cikiyo nereni sabunladin nereni yikadin bilemiyorum