Banyo sırasında kullanılan duş jeli ne işe yarar? Neden duş jelini tercih etmeliyiz? Sabundan farkı nedir? Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
Duş jeli ne işe yarar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Duşta genel vücut temizliği için duş jeli mi, sabun mu kullanılmalı?
Benim tercihim PureLine duş jelleri. Sebepleri ise şunlar; 🌺 Çok hoş kokuları var. O anki moduma göre seçim yapıyorum. 🌺 Kokuları 12 saate kadar kalıcı oluyor. 🌺 Sabun gibi cildimi kurutmuyor, nemlendiriyor. 🌺 İçeriğinde alkol, paraben gibi zararlı maddeler olmadığı için alerjik reaksiyon göstermiyor. Yani içeriğinin temiz olması önemli.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca, kolay durulanan ve vücutta kalıntı bırakmayan bir duş jeli olması da tercih sebebi.
Duş jeli nedir diye soranlar; duş jellerii vücut temizliği için kullanılan ürünlerdir. Bir çok farklı çeşidi bulunan duş jelleri vücut temizliğinde en sık kullanılan ürünlerdir. Cilt tiplerine göre farklı seçenekleri bulunması en büyük avantajlarından biri bence. Özellikle atopik ve çok kuru ciltler duştan sonra ciltlerinin daha fazla kuruduğundan şikayet eder. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için nemlendirici özelliği olan duş jellerini kullanabilirsiniz.
Duş jeli ne işe yarar?
duş jeli ne işe yarar
Duş jeli ne işe yarar sorusunun cevapları şunlardır;
Cildinizde güzel bir koku bırakır ve temiz kalmasını sağlar.
Sabun gibi cildi kurutmaz ve nemlendirir.
Ph dengesi sabuna göre daha düşük olduğundan alerji yapma riski düşüktür.
Cildinizi pürüzsüzleştirir.
Duş keyfi sırasında sizi rahatlatır ve ferahlatır.
Duş jelleri ne için kullanılır?
duş jeli nedir ne işe yarar
Duş jelleri vücut temizliğini sağlamak için kullanılan ürünlerdir. Bir çok farklı koku seçeneği vardır. Cildi kirlerden arındırır ve güzel kokmasına katkı sağlar. Sabun gibi cildi kurutmaz. Ph seviyesi cilt ile uyumludur. Duş jelleri ne için kullanılır sorusunu böyle açıklayabilirim :)
Duş jeli önerileri
Tercih edebileceğiniz duş jelleri önerisi olarak ilk sırada bir çok koku seçeneği ile gönlümü çelen Pure Line duş jelleri geliyor. 12 saat kalıcı kokuları ile kendinizi uzun süre temiz hissediyorsunuz. Ayrıca her zevke uygun koku seçeneklerinin olması da çok güzel bence.
Pure Line duş jeli
Benim duş jeli konusunda sizinle paylaşacaklarım bu kadar. Umarım işinize yarar. 🌸
Duş jeli parlaklık ve güzel kokunun sağlanmasına yardımcı olur. Nemli ciltlere sahip olmada önemli nor yeri vardır. Genelde bu özellikleri duş jeline aittir.
Sac sampuani ne ise yariyosa dus jelide o ise yariyir bence. Ama ben ne zaman duş jeli kullansam ertesi gün kendimi çok kirli hissediyorum. O yuzden sac sampuani kullanirim duş jeli yerine