Herkese merhaba :) Duşta yapılan kese işleminden önce vücudumuzun iyice yumuşaması çok önemli. İyice yumuşayan ciltten ölü deriyi temizlemek daha kolay oluyor. Banyoda oluşan buhar bazen cildimizin yumuşaması için yeterli olmaya biliyor. Bu yüzden çoğu kişi duş jelinin yumuşatıcı etkisinden faydalanmak için duş jelini kese işleminden önce uyguluyorlar. Ancak bunu yapmayanlar önce kese sonra duş jeli uygulayanlar da oldukça fazla. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Duş jelinden önce mi kese yapıyorsunuz sonra mı?
Duş jelinden önce mi kese yapılır, sonra mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Duş jelinden sonra kese yapılmalı, çünkü derinin yumuşaması gerekir. Ölü deriyi atabilmek için bu şarttır 🌺
Hayır. Duş jeli vücudunu temizlemek için sabun yerine kullanılan bir ürün. Sabundan daha kullanışlı. Hem kokusu daha güzel hem de daha iyi nemlendiriyor. Ayrıca sabundan daha kolay durulanıyor. Kese işlemi de vücuttaki ölü deriyi atmaya yarıyor:)
ben yaklaşık 20 dk duruyorum 😌 bide kovayla yıkanıyorum 2 kova yetiyor🤔ama 20 kg *2 ☹️ aslında şu bilimsel su kıtlığı şeyleri için çok ama daha azı yetmiyorr😅
Duş jeli vücudu yumuşattığı için keseden önce kullanmak çok mantıklı oluyor ama son bir kez duş jeli kullanmakta çok mantıklı. Yani duş jeli kese sonra tekrar duş jeli😊
En İyi Cevaplar