Temizlik bir bütün olarak dikkat edilmesi gereken bir durum. Özellikle merak ettiğim şey işe duş jeli seçerken temiz içerikli olmasına dikkat ediyor musunuz? İçeriğinde paraben, alkol ve renklendirici içermeyen ürünleri her zaman daha çok tercih ediyorum. Bu konuda başarılı ürünlerden biri ise Pure Line duş jelleri. Temiz içerikleri ile dikkat çekiyorlar. Aranızda deneyen var mı? Yorumlarınız neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok dikkat ederim gadası. Özellikle içeriğinde alkol ve paraben olmamasına, en az 10-12 saat kokusunun üzerimde kalmasına dikkat ederim. Bunun içinde Pure Line duş jelini kullanıyorum
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam :)
Temizlik ve hijyen çok dikkat ettiğim bir konu. Sürekli duş alan, bakımlı biriyim. Duşta kullandığım ürünlerin içeriklerine de tabi ki dikkat ediyorum. Özellikle vücuduma sürdüğüm duş jelinin içeriği benim için çok önemli. Ürün almadan önce içeriğini okuyorum ve ona göre karar veriyorum.Temiz içerikli duş jeli ne demek?

Pure Line Duş Jeli Temiz içerikli de ne demek, diyenler olabilir. Bu yüzden bu konuya değinmek isterim. Bir ürünün temiz içerikli sayılabilmesi için içeriğinin nasıl olması gerekir bir bakalım.
Temiz içerikli ürünler için kısaca kimyasal ve yabancı madde içermeyen ürünler diyebiliriz. Örneğin temiz içerikli ürünlerde alkol ve paraben olmamalı. Alkol, paraben gibi maddeler cildin tahriş olmasına sebep olur. Özellikle hassas cilde sahip kişiler bu maddeleri cildine sürmemeli. Ftalat, SLS, parfüm, copolyol, cyclomethicone, PEG, DEA, DEA gibi maddeler de duş jeli gibi ürünlerin içerisinde mevcut ve oldukça zararlıdır. Bir ürün satın almadan önce içeriğini kontrol edin ve bu maddeler varsa satın almayın.
Temiz içerikli ürünlerin içerisinde yapay renklendiriciler de olmamalı. İçerisinde yapay renklendirici olmamasını ürünün şeffaf yapısından anlayabilirsiniz. Temiz içerikli ürünler genelde rengini içindeki doğal özlerden alır.Paraben ve alkol ve demek?

Duş jeli Paraben, kozmetik, bakım ve temizlik ürünlerinde bulunan koruyucu ve kimyasal bir maddedir. Paraben gibi maddeler ürünlerin raf ömrünü uzatır. Cilt üzerinde tahriş ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Hassas ciltlerde kaşıntı ve egzamaya sebep olabilir. Bu yüzden içerisinde paraben olmayan ürünler kullanın.
Alkol de aynı şekilde cilt için zararlıdır. Ancak burada bahsettiğimiz alkol etil alkoldür. Kozmetik ve bakım ürünlerinin içerisinde alkol yoktur diye bahsedilen alkolün karşılığı etil alkoldür. Etil alkol bakım ürünlerinin içerisinde bulunur ve parabende olduğu gibi ciltte kaşıntıya, tahrişe ve alerjiye sebep olur. Ben temiz içerikli ürünler kullanmak istiyorum diyorsanız alkolden uzak durun.Temiz içerikli duş jeli önerisi?

Pure Line Gözüm kapalı tavsiye edeceğim duş jeli Pure Line. Çünkü temiz içerikli doğal özleri içerisinde barındıran bir duş jeli. Alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor. Hassas ciltler için uygun. Kokusu da oldukça doğal. Cildimi derinlemesine temizliyor ama tahriş etmiyor. Nemlendiriyor ama kaygan bir his bırakmıyor. 12 saat kalıcı kokuları ile duştan saatler sonra bile duş keyfinin devam etmesini sağlıyor. Benim bu aralar severek kullandığım kokusu Misket Limonu ve Paçuli olanı. Alıp kullanmaya başlayınca kokusundan, renginden, cildinizde bıraktığı histen ne kadar doğal bir ürün olduğunu kendiniz göreceksiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılTabii ki çok önemli bir nokta kesinlikle
Zaten bu yüzden tercihim Pure Line00 YorumlaTabii ki sonuçta vücudumuza sürdüğümüz şeyin temiz olmasını isterim.
00 Yorumla
+1 yılOkyanus özlü ve de alerjik reaksiyon olmayan duş jeli tercihim.
00 Yorumla
+1 yılEvet dikkat ederim. Çünkü kullanıyorum sonuçta. Cildim hassastır
00 Yorumla
+1 yılSabah yanlışla kocamın duj jeli ile yıkandım erkek kokıyorum zaten.
00 YorumlaKokusuna bakarım sadece
00 YorumlaSadece kokusuna.
00 Yorumla
+1 yılEvet ederim
00 Yorumla
+1 yılederim tabiki :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi