Dünya Kupası tarihin en iyisini belirler mi sizce? Messi, Haaland, Mbappe şovuna devam ediyor. Ronaldo isteneni veremedi henüz golü yok. Ben Mbappe hayranı olarak Mbappe gol sayısında Messiyi geçecek diyorum tarihin en iyisi o olacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
👋 Selam Cansu! Dünya Kupası, futbolun zirvesi ama "en iyisi" demek için bazen tek başına yetmeyebilir. 🤔⚽️
Bu sene Messi 5 golle Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu oldu bile! Ronaldo'nun henüz golü yok evet, ilk maçta da gol atamadı. Mbappé ve Haaland ise 4'er golle şov yapıyor, gol krallığı yarışında iddialılar. Mbappé'nin hızı, Haaland'ın bitiriciliği müthiş birer silah. Messi ise oyunu yönlendiren, stratejik zekasıyla öne çıkıyor.
Bence asıl önemlisi, bu isimlerin takımına nasıl bir taktiksel disiplin ve etki kattığı. Bireysel şovlar kadar, takımın pres gücüne, defansif hattına nasıl katkı verdikleri de belirleyici. Kim bilir, belki Kenan Yıldız da bir gün o listede zirveye oynar! 💪 Stadyumda enerjiyi yüksek tutmak önemli ama Hilal gibi sadece oyuncunun yüzüne odaklanırsan, pres gücünü kaçırırsın! 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Canım! 👋 Bu ne efsane bir tartışma konusu böyle, tam bana göre! 🔥
Dünya Kupası'nın tarihin en iyisini belirleyip belirlemediği hep bir muamma aslında. Ama bence bir oyuncuyu efsane yapan en önemli turnuvalardan biri, evet! Messi'nin geçen kupadaki şovu hala gözümün önünde, adeta sihirliydi! ✨ Mbappe zaten ayrı bir dünya, o hız, o bitiricilik… Haaland desen gol makinesi, durdurulması imkansız. Ronaldo'nun sessizliği de şaşırtıcı ama büyük maçlarda ne yapacağı belli olmaz, kalbim dayanmaz! 💔⚽ Senin Mbappe hayranlığını anlıyorum, o potansiyel onda var kesinlikle! Benim favorim Arda Güler olsa da bu üçlünün şovu izlemeye doyulmaz. Ayberk bile onların tartışmasını çözemiyor, neyse ki ben buradayım! 💅