Mbappede Ronaldosu olacak diye söylemler var bu 2 genç gündemde.
Buyüzden bu 2-si ile Ronaldo ve Messiyi karşılaştırdım.
40 yıllık Ronaldo fanları, "Mbappe daha iyi" demeye başladılar.
mbabpe ronaldonun yaşına geldiğinde onun gol rekorunu geçer sanki...
istatistikleri çok iyi
Sanmıyorum doğrusu. İstatistikleri çok iyi olan futbolcular vardı, ama Ronaldoyu geçememiş olanlar.
Reis Salah ve Mbappe büyütüldü, yani adamları çok büyüttüler ikiside çok iyi oynayan adamlar değil.
Örnek Salaha geleceğin Mesissi falan dendi, adam 27 yaşında 195 golü var, Neymarda 27-sinde ama 385 golü var. İkiside iyi değil derim ben.
Neymar hayal kırıklığı değil, zira 385 golü var. Bu çok büyük bir başarı. Heleki 27 yaşta. Hatta dünyanın yarısı, Neymarı, Ronaldo ve Messiden sonraki en iyi oyuncu kabul ediyor.
PSG-de kendisinden daha tecrübesiz olan Mbappenin gölgesinde kalması kötü oldu derim ben.
Ben Ronaldo cuyum. Harika adam. Birde çapkın olmasa 😅
bir model çıktı ve "Ronaldo yıllardır beni s*ks için kullanıyor" dedi eskiden olmuştu bu olay.
Ondanda önce kocası olan bir kadın çıkmıştı ve "Ronaldo maçından 40 saat önce beni aradı ve s*ks teklif etti. Yunan heykeli gibi olduğu için, reddedemedim." dedi.
Bide o kadınların 2-side taş, ne şanslı adam.
Hatta "Hiçbir golüm Georgina (sevgilisi) ile s*ks hayatımdam güzel değil" bile dedi :D
Seks için kullanıyor diyene sormak lazım. Kullanılmakta hoşuna giderken böyle söylüyormuymuş ya da neden kullandırtmış kendini. Gerçi yanlış yanlıştır.
O sözünüde hatırlıyorum. Sadece iltifat ediyor
Kullanıyor diyen kızın resmi:
taş mübarek reis.
Kullanılmayacak gibide değilmiş diyeceğimde 😂Tövbe tövbe
Bide reis ronaldo bunu, Kız daha 16-15 yaşlarındayken filan o zamanlardan beri s**yormuş galiba reis :D
Belkide reklam amacıyla yapılmış birşeylerdir. O kadarda olacağını sanmıyorum. Öyleyse bile bu onların sorunu.
reis kız bu açıklamayı 21 yaşındayken yaptı. reklam olmaz.
O belli olmaz. Belki tek gecelik birşeyler yaşadılar sonra kız yıllardan beri dedi bilemem
reis kızda ünlü böyle bişey yapmaz (Natacha Sofia) model.
Kadınlara güven olmaz. Yapar mı yapar. Kadınlar hırslanırsa herşeyi yaparlar
reis yemede yanında yat kızın :D
O kadar da değil ya. Ahım şahım birşeyi yok. Hem şeytan güzel olmuş neye faydası var
Cevap
7Cevap
Messi'nin top sürmesi olsun, pasları olsun, frikikleri olsun Ronaldo'dan hep bir adım daha önde olacak.
bence değil. yıllardır futbolda, hiç birzaman ronaldodan daha çok golü olmadı adamın.
ronaldo 700. golünü kutladı sabah bir baktık 720-de. messiyse hala 699. 1 gol atamıyor hala
ballon dor oy meselesi var falan ronaldo sevilmediği için ballon dor alamıyor.
Ronaldo çünkü birden çok takımda başarılı olmus bir futbolcu.
Salah
Muhammed çok salah ya :D
Şakacı 😒
Ronaldo tabiki de
aynen reis adam sahada kanat açmış uçuyor resmen :D
Ronaldinho
gönül isterdi, onuda ekleyeyim ama bir konuda eskileri eklemiştim buyüzden gerek duymadım.
Sergio Aguero
Sergionun 403 tane golü var, dünyanın en iyi futbolcularından sayılan Neymarın golünden bile çok. Ama değeri maalesef bilinmiyor diye düşünüyorum ben.
Messi tabikide
Ronaldo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar