Cristiano Ronaldo mu? Lionel Messi mi? DEV ANKET!
Cristiano Ronaldo
Lionel Messi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CR7 tabikide niye mi adamın karakteri duruşu yetiyor filistine yaptığı yardımlar hala akıllarda messi de gitsin yahudilerin ağlama duvarının karşısında ağlasın
Türkiye'de Ronaldo seven daha fazla ama dünya genelinde Messi denir. Bence de Messi daha iyi futbolcu.
Dünyada ronaldo çıkmıştı %54 falan. 1 milyon civarı katılım var di bir sitede
@Karızmatik74575 kastım o değildi kaldıki Messi çıkanda çok anket var, daha geniş açıdan baktım :)
Sahada duruşu itibariyle ronaldo. messi premier ligde oynasaydı ezilirdi ispanya da oynuyor kereta d
@Karızmatik74575 kişilik vs değerlendirmedim. Tamamen yetenek, kıvraklık veya oyun zekası, takım oyunu olarak Messi dedim yoksa Ronaldo'da çok iyi futbolcu.
Dediğim kişilik değil Sahada karizması da dahil. Ronaldo 33 yaşında pili bitiyor yavaş yavaş zaten normal olarak algılar değişebilir
adın zeynepmi
@Karızmatik74575 ikisi karşı karşıya çok maç oynadı ramosun messiyi yediremeyip sakatlayip Messi'nin kenara geçerken skor tablosuna bakması kadar büyük fark var ronaldo ile arasında futbolcu bakımından daha iyisini izleyebilecegimizi düşünmüyorum.
Ronaldo.
Cevap
4Cevap
Son dakikalar oynaniyordu ramosun sert müdahalesinden sonra Messi devam edemeyip kenara geçiyordu geçerken bı tebessüm skor tablosu
Barça 5 - Real 0 :))
Ronaldoyu daha çok seviyorum ama, dünya tarihinin en iyisi messi.
Hala Madrid 😏😎 CR7 😎
Lionel Messi..
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar