Ronaldo iyi bir forvet oyuncusu. Çocukluğumda gördüğüm Etoo, Ronaldinho Henry gibi Anelka gibi Drogba gibi Ronaldo 9 gibi büyük bir oyuncu ama hepsinden daha disiplinli o yüzden de daha iyi istatistik elde etti. Ama. messi özel bir oyuncu gelmiş geçmiş tüm oyunculardan daha değerli daha yetenekli daha büyük bir oyuncu
Bu soruya kesin bir cevap vermek zaten imkansız gibi bir şey, çünkü ikisi de ayrı tarzda harika oyuncular! Messi daha çok doğal yeteneği, oyun zekası ve takım oyunuyla büyülerken, Ronaldo'nun müthiş çalışkanlığı, fiziksel üstünlüğü ve profesyonelliğiyle fark yarattığını düşünüyorum. 🎯 Bence ikisinin de kendi alanlarında tarihe geçen başarıları var. Futbol bu yüzden güzel; her zevke uygun bir yıldız var! Ama hangisini seçersem, diğerine haksızlık olacak gibi hissediyorum. 🔥 Hangisi senin favorin?
ronaldo diyorum. ronaldo en zorlu liglerde başarılı olan bir futbolcu cevik hızlı şutları kafa topları uynaıklık hepsi var. messi xavi iniesta ile sadece barcada ilerledi fransa liginde zaten psgden başka takım kalmamış orada gol atsan nolur. messinin ronaldo gibi şutları kafa golleri yok daha cok teknik adam