+1 yılMessi bir yetenektir Ronaldo ise antreman ürünü. Ama bir arkadas daha bahsetmis messi barcelona olmasa acaba ayni basariyi gosterebilir mi? Bicok insan gosterir der ama gosterebilecgini hic sanmiyorum. En basit ornek arjantin milli takiminda bu kadar cok verimli olamiyor. Ronalda ise yine arkdasin dedigi gibi her takimda oynar her takima dinamzm katar. Ve Ronaldo daki azim, istek, arzu, iyi niyet, yardimseverlik messide gram. yok. hep CR7 idi hep de CR7 kalacak..
102 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim gorusunu belirttigin icin
En İyi Cevaplar
Ronaldo diyenler çoğu karakteri için öyle diyor ama biraz objektif olunursa Ronaldo dünyanın en iyisi ama messi ise uzaylı
40 Yorumla
Şimdi Ronaldo eyvallah yakışıklı adam futbolu da iyi.. ama Messi varken Ronaldoyu maalesef seçemiyorum.
50 Yorumla
+1 yılmessi tabiki, ronaldon messinin yanında bir hiç:)
74 Yorumla- +1 yıl
ronaldo*
- +1 yıl
Futboldan gerçekten anlayan bir kız ;) Ronaldo yakışıklı diye ona oy verenlere fena gıcığım :DD
- +1 yıl
futbol teknikleri konuşulur, yakışıklılık filan bir kenara bırakılmalı bence;)
- +1 yıl
Messi BOT RONALDO KİNG😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Messi doğuştan yetenekli ama Barcelona'da arkası sağlam. Şahsen Milli takım olsun ya da başka bir takımda aynı performansta oynayamaz.
Ronaldo ise Çabalayarak bu duruma gelmiş birisi. yeteneklerini göz ardı etmek mümkün değil ama Ronaldo'nun bu konuma gelmesinde Azmi daha çok ön planda. Üstelik tek bir takım değil her yerde aynı performans ve hep zirvede. Spor dışı faliyetlerini saymıorum bile. Müslümanalra yardım edişi, Kanserli çocuklara bağış yapışı ve Kendisi yüzünden işsiz kalan arkadaşına Sahip çıkışı..53 YorumlaHelal olsun kardesim. Gercekci olmak gerek
tesekkur ederim
kesinlikle ronaldo...her gün futboluna yeni birşeyler katıyor...messi forvet oynamaya başlayarak birçok hayranını üzdü zaten..ewet çok gol atıyor ama biz messiyi adam geçerken sevdik herkese çalım atarken sewdik gol atarken değil...ki unutmamak lazım türkiyede gol atamayan kötürüm nihat bile 2kez gol krallığında 2. oldu guiza gol kralı oldu ispanyada biraz hızlıysanız zaten gol atıyorsunuz...kişisel kaprisleri messiyi bitirdi bence...barcelona ya al ronaldoyu koy forvet olarak yılda 80 gol atar...
61 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bakın messi yetenekdir ronaldo ise çalışmıştır bakın barca nın veya real Madrid
in maçlarını izlediğinizde messi nin her zaman aktif ve nerede pas, dribling ve hızlanacağını biliyor bütün maçlarda messi genelde kendini belli ediyor zaten ronaldo ise bazı maçlarda ronaldo form adam olduğu için bu kadar iyi futbol oynuyor. Ballondor konusu ise 2008 den sonra ful messi 4 sene boyunca ballondor aldı 2013 de orta saha da değişiklik yaptı real madrid (modric, kroos) bu değişiklikte Ribéry yerine ronaldo aldı (bu lafı messi ballondoru 2019 da haketmediğini düşünenler için söyledim) Bazı ronaldocular xavi iniesta diyorlar ama arkadaşlar 2012 yılında xavi iniesta bile olsa 91 gol kimse atamaz Arsenal bile messiden az gol attı yani arkadaşlar. Kısa ve öz olarak ronaldo oyundayken genelde çok teknik olmaz ama hızlıdır çalımını iyi yapar fiziği çok iyi ama bunu nerede kullanacağını tam bilemez. Messi ise bunu iyi bir şekilde ayarlar.00 Yorumla
+1 yılBir Real Madrid taraftarı olarak söylüyorum, ikisi de çok iyi birbirinden ayırt etmek zor. Biri Bugatti ise diğeri Bentley, biri Ferrari ise diğeri Lamborghini. Yani ikisinin de hitap ettiği kitleler farklı, özellikleri farklı. Ronaldo 40 metreden atar, kafayla atar, Messi 5 kişiyi çalımlar atar. İkisine de saygım büyük.
10 Yorumlayıllar sonra dahi hatırlanacak kıyaslamadır. fakat bu karşılaştırmaya cevap vermek yerine "hangisinin yerinde olmak istersin" sorusuna cevap vereyim.
tıfıl yetenekli top cambazı messi yerine, uzun boylu seksi vücuda sahip, yakışıklı ronaldo olmayı tercih ederdim.
:p50 Yorumla
+1 yılMessi oynar oynatır. Gol atar, asist yapar. Atağı yönlendirir. bir takım için 3. Bölgeden başlayarak her şeyi yapar. Ronaldo ise alır vurur ve küfür eder arada bir uzaktan atar kral sanarlar penaltı arıp kral gibi sevinir takım oyuncusu deildir bencildir.
217 Yorumla- +1 yıl
Bu arada Messi müslüman olmamıştır. Ronaldoda Messi de hristiyandır
- +1 yıl
Ama pes olsun fifa olsun hep yıldız oyuncu kapak resmi yapıolar onlar anlamıyomu fıtboldan. Messide rakipin eline sümük yapıştırıyo :) neyse bn tarafsızım ama ronaldoyu seviyorum biraz daha çok koşması yetrr ve filistine verdi altın ayaklabısını. İsrailli oyuncuyla forma değişmedi. Bu yeter bnce
- +1 yıl
Fifanın kapağında bikaç yıldır Messinin resmi var. Ronaldonun parası var ayakkabısını satmasına gerek yok yardım etmesi için ve israilli oyuncuyla forma deişmedi diyolar ama ben o görüntüyü izliyorum orda takım arkadaşı yanına geliyor ona bişe diyor ( moutinho ) herlade. Hem benim için bunlar önemli değil ben saha içine futbola bakarım
- +1 yıl
Pek konuyla alaksı yok ama fifa hiç tutulmadı ben halen pes 2013 oynuyorum herkes kndi alanında üstün diyelim ozaman
- +1 yıl
Fifa tutulmadı derken? Fifa son 4-5 yıldır pes den çok daha fazla satıyor dünyada artık pes onunla yarışamaz. Hem bunların konuyla pek alakası yok
- +1 yıl
Saçmalıyosun.. Futbolda görsellik olmaz sadelik olur fifa cok görsel top adamın içünden geciyo adam sahaya gömülüyo pes 2011 2013 eline su dökemez fifa istersen konu aç sor
- +1 yıl
Abicim sen ne saçmalıyosun pes le fifa yı mı karıştırıyosun ya fifa zaten gerçekçilikle pes i geride bırakmıştır siz 13 oynamaya devam edin dünya fifa 15 oynuyor
- +1 yıl
Aman çok gerçekçi :) gördük çim sahayı :) oyunun içeriğinde koymuşlar bir duvar kagıdı. Oyunu acıyosun adamlar çim üzerinde kayıyor :) çim kalk hidek diyor futbolcu otur bk yeme diyor :) youtube u açta az tecnopat.. Vs oyun yorumcularını dinle benim ps3 te bitirmediğim oyun yok bir oyuna iyi diyosam iyidir kötü diyosam kötüdür arkadaşlarımla pes2013 oynarız. Biz malmıyız 2015 fifa varken pes2013 oynayalım? Türkçe dil desteği bile yok henüz 2016 çıkacak nerdeyse
- +1 yıl
Sen en son hangi fifayı oynadın acaba ya :) komedi yorum yapıyosn koptm burada. İyi diyosan iyimiş hahah l*n pes fifa dan gerçekçi diyen gördüğüm ilk insansın tebrikler güle güle
- +1 yıl
https://youtu.be/WeqoPLPqkac
Bunun üzerine daha fazla rezil olmassın herhalde - +1 yıl
https://youtu.be/EQCOTv86JDo
Daha binlerce örnek veririm sana adama top geldiği sahneye bak snn kadar komik bir oyun :) pes te bunları göremezsin - +1 yıl
https://youtu.be/4xlnF_Y0NIA
O kadar gerçekçi ki - +1 yıl
Bırak allanı seversen
- +1 yıl
Görende sancak pes 15 fail yok hahah ya ergen isin nesin bunlar l*n bunlar her oyunda olur oynanış ghrçekçiliği önemli olan sen hiç fifa oynamamışsın olm oes deki gibi adam arkasındaki adama rahat rahat topuk pası atamaz önü dönük gibi zordor oynaması sen anlamazsın zeka yaşı yüksek biraz fifanın
- +1 yıl
l*n n armutt anlasanaaa oeste yok bunlarr ne kalın kafalıymışsın.. Pes 2015 ile fifa 2015 arasındaki fatkı gösterdik gercekçiliği gösterdik daha konuşuyon
- +1 yıl
Hay senin olmayan beynini sen ps 3 te pes 13 e devam et senn zekana o layık
- +1 yıl
Messi müslüman olmuşta sana haber vermemişler sende kötü yazılım olan hatalarla doku buglarla dolu pes ten çooookk kötü bir yazılım olann vee hatta türkçe sipikeri bile olmayan o aptal oyunu oynamaya devam et ama dikkarit et top çimin altına kaçarsa kimse gool atamaz salak
+1 yılBen Ronaldo diyorum. Karakteri çok daha iyi :)
Öbürü daha iyi oynasa da ronaldo kesinlike :)91 YorumlaBendensin 👍✌
lionel messi bana göre dünyanın en iyi futbocusu. neymar junıor ikincisi. üçüncü de suaraz olabilir. yani Barcelona dünyanın en iyi futbolcularına sahip. crıstıano Ronaldo nun abartıldığını düşünüyorum. brezilyalı Ronaldo ondan çok iyidir.
40 YorumlaRonaldo tabiki de :D
-Ronaldo kendisi aldigi altin ayakkabiyi acik arttirmayla satip filistine yardim gonderdi
-Ronaldo israil macinda israilli futbolcuyla formasini degistirmedi :D52 Yorumla- +1 yıl
Gercekci oldugun icin tesekkur ederim man 😉
+1 yılRonalda her şeyden önce insan. Filistinlilerin yanında. Messi yahudilere yardım yapan sıradan bir futbolcu olmayı bile haketmiyor. iyi futbolcu ama insan değil messi
31 Yorumlateşekkür ederim
+1 yılAbi ikiside çok iyininde iyisi bale , neymar , ronaldo , messi'nin aynı takımda oynadığını duşunsene :)) ps3 de anca olabilir böyle bir ihtimal :))
10 YorumlaSpor konusunda 390 cevap paylaştı. Ronaldinho aktif olarak futbol oynuyor hâlen. Öğrencisi Messi'nin ondan iyi olması imkansız. Ronaldinho ölene kadar, Ronaldinho'dur.
10 Yorumlabireysel olarak ronaldo messiye göre daha yetenekli bir futbolcu fakat messi hem oyun kurucu ve takımı tek basına yöneten bir futbolcu yani takım oyunu olarak messi daha iyi. ama kim futbolun hakkını veriyor dersen ronaldo derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHattrick Ronaldo
Freekick Messi
Şut Ronaldo
Dribling Messi
Penaltı Ronaldo
Pas Messi
Uzun pas Ronaldo
Ballon d'or Messi
Şut Gücü Ronaldo
G+A Messi
Ucl Ronaldo
Altın ayakkabı Messi
FIFA Ronaldo
Dünya kupası Messi (Aslında Ronaldo onda oynamadı)
Gol:Ronaldo
Asist Messi
Fizik Ronaldo00 YorumlaMessinin twitterda paylaştığı cümlesini aktarıyorum..
''Ronaldinho hala yaşıyor. Onun için susuyorum''00 YorumlaFutboldan anlayan messi der futbolu sevende ronoldo der
11 Yorumla- +1 yıl
Bakis acisina gore degisir
+1 yılMessinin israile yardım ettiğini öğrendiğim günden beri ronaldo.
20 Yorumla
+1 yılOyun olarak Messi, bize yakınlık olarak Ronaldo, göze zevkli gelen futbol için Ronaldinho :D
10 YorumlaTeke tek de her türlü Ronaldo alır Ronaldo Arjantin'de Messi Portekiz de olsa fark anlaşılır
10 Yorumlaronaldo askerde çok dayak yer ama messi efendiliğiyle komutanlarının gözüne girer.
00 Yorumla
+1 yılRonaldo'yu kişilik olarak beğenirim... Diğerini şeytanlar kovalasın...
20 YorumlaMessi daha yetenekli ama Ronaldo futbolu daha çok severek izletiyor ve daha çok özellikleri olan bir oyuncu."Ronaldo".
10 Yorumla- Spor konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılRonaldo ve Messi en iyileri şuanda favorim cr7 tabi ki 😎😛
20 Yorumla
+1 yılRonaldo daha yakışıklı o yüzden onu seçtim.
Birilerinin antisi olmak çok aşağılık bir durum.20 Yorumla- Spor konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılyahudi tohumu değilde Cr7 hertürlü. Vitaminsiz messiyi napsınlar😄
20 Yorumla
+1 yılRonaldo luiz nazario de lima tabisi sonra cr7 sonra messi
10 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMessi hızlı çabuk Ronaldo fiziksel olarak topa hakim... Ben QUARESMA diyorum :)
00 Yorumla Messi adamdır gerisi yalandır🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷(Messi es un hombre, el resto es mentira🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılronaldo tek başına maçı koparabilir ama messi genelde takım oyununa daha yatkın.
00 YorumlaRonaldo tabiki birde orta saha oyuncularını severim Nigel de jong
10 Yorumla
+1 yılbu arsız belayla Sagopa kajmeri kıyaslamak gibi olmul elbette Ronalda adam terminatör mk
10 Yorumla
+1 yılSen Ronaldo'yu messi'i seversin , cenazene Sabri gelir.
00 YorumlaRonaldo... Her ne kadar özellikleri bir birinden farklıysa da.
00 Yorumla
+1 yıltakım oyununda messi bireysel beceriler olarak ronaldo
10 Yorumla
+1 yılZlatan'ın olduğu bir dünyada bu soruları görmek şaşırtıcı.
00 Yorumla
+1 yılronaldo daha iyi bence ama kızların hepsi ronaldo demiş neden acaba :D.
10 Yorumlaronalda evlilik dışı çoçuğu olan seks düşkünü birisi
messi ise çoçukluk aşkıyla evlenmiş aile babası11 Yorumla- +1 yıl
Aile babasi ama yahudi asigii
+1 yılMessi daha havalı daha iyi
60 Yorumla
+1 yılMessi doğuştan gelen yetenek
Ronaldo çalışmanın verdiği yetenek00 Yorumla
+1 yılikisi de iyi futbolcu ve özellikleri çok farklı o yüzden kıyaslanmaz diyorum
00 Yorumla
+1 yılherşeyiyle ronaldo yakısıklı adam bir kere,yetenekli ve karizmatik :)
12 Yorumlazsten kızlar için en iyi futbolcu yakışıklı futbolcu :D.
yoo gol kralı ronaldoo :) yakışıklı olmasıda ayrı :D
1 yılTeknik olarak Messi güç hız olarak tonaldo benim tercihim Ronaldo olur hep
00 YorumlaMessi insan degil ronaldo cok kalite ama messi bicoksey
10 YorumlaHadi attim Ronaldo olsun bakalim. s
10 YorumlaArkadaş soru mu bu tabiki de Messi ya 😻
00 Yorumlamessi, bu adam neyin nessi. :-)
00 Yorumlaronaldo nun deparı yeter
10 Yorumlamessi varken diğerlerinin lafı bile edilmez
00 Yorumlaseçim yapamadım ya bence ikiside.. :))
00 YorumlaZlatan İbrahimovic :)
00 Yorumla
+1 yılikisi de çok iyi ama bence Ronaldo.
10 YorumlaKıyaslama çok yanlış ..
00 YorumlaBen Messi yi seviyorum ya
20 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleskiden bana beckham derlerdi vallahi :(((8
10 Yorumla Messi ciyim ben ama gönüllerin efendisi Arda
10 Yorumla
+1 yılTabiiki de messi.
God save the Jews.16 Yorumla- +1 yıl
Neden messi
- +1 yıl
Yahudi ordusuna yardım ettiği için. Yoksa futbolunu beğenmem.
- +1 yıl
Senin tarafin yahudi mi kardesim
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Pardon musluman muslumanin kardesidir lafimi geri aliyorum
- +1 yıl
Tamam.
Tarık Çamdal !1!!11bir11!!!
00 YorumlaFutbol ile pek aram iyi değildir
00 Yorumla
+1 yılSabri Sarıoğlu > Ronaldo = Messi