evet arkadaşlar Fransız oyuncu Efsane Zidane mı Yoksa Arjantinin Efsanevi Oyuncusu Tüm Sahayı Geçip Attığı Gezegenin en iyi Golü İle Dünya Vatandaşları Tarafından '' Tanrının Eli '' var denilen Tüm Dünya Tarafından Yapılan Anketlerde ve kapıştırmalarda Gezegenin En İyi Futbolcusu olarak adlandırılan Diego Armando Maradona mı? Ben Maradona diyorum Sebebi Onun karşısında Pepe'den 3 kat daha sert defanslar oynuyordu. Maradona'yı tutmak için değil sakatlayıp diğer takımları da kurtarmak için oynuyordu defanslar ve hakemler de şimdiki gibi savunmuyordu büyük yıldızları. Barcelona'da sezonun yarısını sakat geçirdiği sene 38 gol attı. Belki de Onu Maradona Yapan Yüzyılın Futbolcusu Seçtiren Turnava 1986 Dünya Kupası
YüzYılın Golü Buda Maradonanın :)
Bir futbolcu düşünün eliyle attığı gole yaptığı tanımlama bile karizmatik. Bir futbolcu düşünün eliyle attığı gol bile yıllardır konuşuluyor yüzyıllarca da konuşulacak. İşte o futbolcu Diego Maradonaydı. Bana Göre Tüm Zamanların Gezegenin Gelmiş Geçmiş En İyi Futbolcusuydu DİEGO ARMANDO MARADONA ! SAYGILAR EFSANE MARADONAYA
Zidane
Maradona
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zinedine Zidane mı Diego Armando Maradona mı Gezegenin En İyi Futbolcusu Kim?
Dünya futbolun da gelmiş geçmiş hiç bir oyuncu, hatta Messi bile, Maradonayla kıyaslanamaz. Maradona çok farklı bir futbolcuydu. Onun gibisi bir daha asla gelmez. Daha hayattayken futbolun Tanrısı ilan edildi hatta Maradonaya tapan bir tarikat bile var... Dünya futbolunda gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kim diye sorulduğunda Maradona yı değerlendirme dışında tutmak gerekir
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Not: Ben Maradona'yı futbol oynadığı yıllarda canlı izledim. 1978 Dünya Kupasından bu yana futbolu takip ediyorum
Diego Maradona yeniler bilmez gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur onu çok sakatlamak isteyen futbolcu vardı durduramayınca zidane kim? zidane için şereftir MARADONA ile kıyaslanıyorsa !
Maradona Babamın çocukluk kahramanıydı efsaneydi 2 Dünya Kupası kazanmış diğer 1 inde kazanamamış 3. sünü sebebi ise şeymiş Alman oyuncular hep Sakatlamaya meyilli oynamış maradonayı çıldırtmışlar bacaklarına vurarak kırmaya sakatlamaya çalışarak dayanamamış yumruk atmış kırmızı kart görmüş halbu ki babamın anlattına göre dayansaymış 3. süde geliyormuş 4. sünede kokainden dolayı cezaevine girmiş hepsi ağlamış Maradona sevenler girdi için kısacası MARADONA EFSANE YAA GEZEGENİN EN İYİ FUTBOLCUSU O
maradona napoli gibi asla 1. sınıf olmayan bir takımla bile avrupada kupa kaldırmış birisi. messi ile asla kıyaslanamaz. maradona o tekmelere rağmen güçlü biriydi. en sadist tekmeleri yiyen ise brezilyalı gerçek ronaldoydu. sırf bu yüzden italyadan kaçtı.
ıkısıde e gerek stıl gerek oynayıs seklı ıle farklı ve farklı donemlerde oynadı zıdan maadonanın donemınde olsa nasıl olurdu veya maradona zıadanın donemındeo lsa nasıl olurdu kımse bılemez
Bunu soylemenin sebebini cahilligine veriyorum.. maradona varken rakip kimse yoktu. zidane zamaninda dunyanin en iyi oyunculari vardi..2006 fransa brezilya macini izle derim...
Onun karşısında Pepe'den 3 kat daha sert defanslar oynuyordu. Maradona'yı tutmak için değil sakatlayıp diğer takımları da kurtarmak için oynuyordu defanslar ve hakemler de şimdiki gibi savunmuyordu büyük yıldızları. Barcelona'da sezonun yarısını sakat geçirdiği sene 38 gol attı. Belki de Onu Maradona Yapan Yüzyılın Futbolcusu Seçtiren Turnava 1986 Dünya Kupası Ve Şimdi DAĞILABİLİRSİN Gerçekleri söyledim sana :)