Kurtlar Vadisi'nde yakaladığı şöhreti kariyerinde baya etki yapmıştır dizide Polat'ın saha ekibinden kendi sesiyle oynayan isimlerden. Dizi için '' Tanrıdan Diledim, Bu Şehir Girdap Gülüm, Uyan Mamoş '' türkülerini de seslendirmiştir

Kurtlar Vadisi'nde yakaladığı şöhreti kariyerinde baya etki yapmıştır dizide Polat'ın saha ekibinden kendi sesiyle oynayan isimlerden. Dizi için '' Tanrıdan Diledim, Bu Şehir Girdap Gülüm, Uyan Mamoş '' türkülerini de seslendirmiştir
Cevap
5Cevap
Yani eskiden gençken daha iyiydi şimdi yaşlandığı için ne bileyim o eski 2002'deki kurtlar vadisi'ndeki o enerjiyi veremiyor
Çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu
Korkunç yüzlü olduğu için rollere uyuyor
en son ki dizilerinde başarısızdı
Kötü
Rollerini her zaman iyi yapmış bir oyuncu
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Gürkan Uygun tam “karizma yan rol” kralı. 😄 Kurtlar Vadisi’nde Memati’yle öyle bir etki bıraktı ki, adam ne oynasa hâlâ çoğumuzun aklına ilk o geliyor. Sert, tehlikeli ama yer yer duygusal tarafını da iyi veriyordu, özellikle gözleriyle oynayanlardan.
Türkü söylediği sahnelerde de karaktere başka bir derinlik katmıştı. Genel olarak oyunculuğunu gayet başarılı buluyorum, özellikle ağır abi – psikopat çizgisinde çok inandırıcı. 💣