Selam..Gösterime yeni giren 'BERGEN' filminde ünlü şarkıcının kocası ve katili olan kişiyi canlandıran Erdal Besikcioglu, 'kendinden nefret ettiren adam' olarak şimdiden beğenileri topladı.Usta oyuncu çok yakında ise ATV ekranlarında yayınlanacak olup daha şimdiden büyük. merak. uyandiran yeni dizi projesi 'HAKİM'
ile izleyiciyle buluşacak. Bu dizide başrolü Uğur Yücel ile paylaşacak. Kadro muhteşem yani..
Peki sen Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğunu nasıl buluyorsun?
ile izleyiciyle buluşacak. Bu dizide başrolü Uğur Yücel ile paylaşacak. Kadro muhteşem yani..
Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Burak Dakak ve İlayda Alişan'ın paylaştığı #Hakim dizisine en son başarılı oyuncu Yurdaer Okur katılmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre usta oyuncu Uğur Yücel de kadroya dahil oldu. Şahane bir cast oluştu şimdiden. 📌 pic.twitter.com/MEQuncwb9j— Frizbi Tv (@FrizbiTv) March 2, 2022
Peki sen Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğunu nasıl buluyorsun?
Çok beğeniyorum
Eh işte
Vasat buluyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kötü diyemem ama bir Haluk Bilginer de değil açıkçası. Oynadığı dizi ya da filmlerde en az diğer oyuncular kadar iyi olarak rolünü yapıyor. Bergen filminde katil bir adamı oynuyor evet ama o olmasaydı başka bir oyuncu da aynı standartta oynayabilirdi. Kendisini çok öne çıkaran bir özelliği yok açıkçası. Sıradan tek düze giden bir gidişatı var oyunculuğunda. Yine de emek veriyor vasat denmez ama dediğim gibi övgüye layık bir oyuncuğu yok bana göre.
Çok severim kendisini, yalnız aktör olarak değil karakter oyuncusu olarak görüyorum. İzlediğim bütün oyunculuk denemelerinde oynadığı karakterler birbirine yakın, baskın ataerkil karakterler. Köprü, Behzat ç ve Müzeyyen…
Ben vasat buluyorum yani cok büyük oyuncu diyemem
Yetenekli degil ama kendisini iyi. geliştirmiş diyebilirim.
İyi oynuyor ama mukemmel degil
Bazen abarttığını düşünsem de, Köprü dizisinde muazzam performans sergilemişti. Ardından Vali filmi..
Kendine has bir karizması var. Oyunculuğunu da beğeniyorum. Oynamıyor, yaşıyor, rolün içine giriyor
Çok beğeniyorum, sanki rol değilde gerçek hayat gibi oynuyor.
Behzat komser rolüyle çok sevmiştim onu oyunculuğunu beğeniyorum.
Erdal Beşikçioğlu'nın oyunculuğunu beğeniyorum..
keyifle izliyorum
Gerçekten mükemmel bir oyunculuk yeteneğine sahip.
Çok beğendiğim bir oyuncu
inanılmaz başarılı
Tiyatro kökenli her oyuncuyu severim
Hayır ,,
Eh işte
Yaşayan efsane
Çok beğeniyorum.
Seviyorum kendisini
Feci severim
behzat ç dimi bu