Selamlar..İsmail HacıoğluEn sevdiğim ve nadiren bulabildiğim dizi kategorisini bu yıl keşfettim. İlmek ilmek örülen, adeta bir bulmaca çözer gibi, bir dakikasını kaçırsaniz bile konuya hakimiyeti kaybedebileceginiz Mahkum dizisi gerçekten tüm beklentilerimi karşılıyor.
Perşembe akşamları Fox TV de yayınlanan ve iyi bir senaryo ile birlikte çok başarılı iki erkek oyuncunun adeta resital yaptığı dizide İsmail Hacıoğlu harikalar yaratıyor. Onur Mutlu'yu da es geçmemek gerek tabi ki.Mahkum / Onur Mutlu & İsmail HacıoğluAma konumuz, sorumuz;
Ben beğenenler arasındayım. Çok başarılı bir oyuncu. Son dizisi Mahkum'da bunu bir kez daha kanıtlamış oldu bizlere. Ekrana çok yakışıyor, karizmatik yüz hatları var. Seyirciye ifadeyi ve hissi iyi geçiriyor. Artık yeni nesil oyuncular hiç böyle değil. Bu yüzden İsmail Hacıoğlu gibi oyuncuların kıymeti bilmek lazım.
Çok çok beğeniyorum. Bence ekranlarda çok daha fazla görmeliyiz diye düşünüyorum. Rol kendisi ile aşırı eşleşiyor. İzlerken kötü karakter mi değil mi önemi kalmıyor :)
İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı birçok projeyi izlemişimdir ve hepsinde ayrı ayrı oynadığı karakterin hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum. Bence en kaliteli ve başarılı oyunculardan biri🤩
sen sorunca kıymetli sen sorunca dikkate deger sen bahsettiginde önemli yani afferim diyecegim ama bu bir buyuklenme degil sevdigin hayvanı esyayı duyguyu bize iletmen islemenden :) sagol funda :)
Dijital içerikler izlemeyi seviyorum. Pek televizyondaki dizilerden bir haber yaşıyorum. Ama kendisinin oyunculuğunu beğeniyorum. Dijitale yönelik iş yapmalı tv de anca romantik aşk filmleri vurgulu kırgınli vasat diziler var anca para kazanır kariyere faydası olmaz
İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğu taa “beyaz gelincik” zamanından dikkatimi çekmişti ama Onur TUNA :D (bu arada) bir çok yerinde “adam bu nasıl oyunculuk, mükemmel” dedirtti, şaşırttı. Söylediğin gibi, bomba bir dizi, her saniyesi sürükleyici. 😌🙏
Yani belki oyuncunu iyi olabilir özünde insan olabilir önyargılı davranmak istemem ama açıkçası bana y***** Tip geliyor hiç güven vermiyor, çok fazla sevmiyorum
En İyi Cevap