@karadenizli52 Allah'tan Gazi Mahallesi Okmeydanı gibi solcu mahallelere gelmiyor eğer gelirse onun için iyi olmaz Sol terör örgütleri ve PKK terör örgütü bir olup onu derdest ederler oraya gitmesi iyi olmaz Çünkü Gazi'de doğulular fazla olduğu için linç edilme olasılığı fazla en iyisi Fatih Üsküdar Eyüp gibi muhafazakar olan yerlere gitsin :)
@karadenizli52 Gazi Mahallesi din tanımaz ve dindar insanlara karşı hassastırlar o yüzden söyledim ama tabii Bülent Abi bu sefer Gazi Mahallesindeki insanları dava eder ve sonucunda o kazanır ben videosunu izledim PKK'lıları tartışmada rezil etti hatta sen bu adama küfür ettiğin zaman dava bile eder Çünkü hakimler ve savcılar bunun için çalışıyor en az PKK'lılar ve aşırı sol örgütler kadar tehlikeli bu adam :)
@karadenizli52 aynı zamanda da taksim de solcuların olduğu bir yer Çünkü çoğu sol görüşlü kişiler orada barınıyor bakma her yer sarı kırmızı olduğuna Galatasaraylılar fazla ama sol kesim daha baskın hatta orada bir kitapçı var Aşırı Sol ve marjinal grupların kitaplarını satıyor Mesela Yürüyüş dergisini Taksim'de bulabilirsin yasak olmasına rağmen satılıyor
Taksim'de oturan öyle çok insan yok daha aşağılarda var yani istiklal caddesindeki insanların %99 u orda oturmuyor :) O yüzden mozaik yapıya sahip her telden görüşten insan var çarşaflısıda şort giyeni çıplak gezenide :) Ama videoları makara oluyo evet örgütçüyü rezil etti :)
@Duygusal-Prens Milleti birbirine kışkırtan biri bence Çünkü kemalizm yanlıları bunu sevmiyor Atatürk'e hakaret ettikleri için çünkü sevmedikleri herşeyle alay ediyorlar
Kardeşim Türkçe nereye çekersen oraya Kemal paşa diye gönderme yapıyorlar Kemal paşayı yiyoruz diye ama söylesen tatlı yiyoruz derler sen nasıl bakarsan sana öyle gelir bana böyle gelir Kemal paşaya gönderme var burda
@Duygusal-Prens olabilir inşallah senin dediğin gibidir alay konusu yoktur inşallah bunlar biraz dinci oldukları için çokta şaşırmam alay edebilirler dinci kesim ve Ehli Sünnet için normal birşey
Haklısın sen kardeşim Mustafa Kemal'e gönderme yapıyorlar diyorum sana, alay konusu vardır dalga konusu apaçık ortada ama sorsan söylesen onlara yok derler kalıba oturan alıcıyı düşün herşeyi kalıba oturtuyorlar
@Kavgam1907 eğer uğrarsa Gazi'deki sol terör örgütleri ve PKK'lılar tarafından derdest edilip linç edilir bu sefer de Bülent Yapraklıoğlu onları dava eder ve o kazanır sonuçta videolarını izledim adam PKK'lıları fikri olarak ezdi rezil etti hatta sen buna küfür ettiğin zaman seni dava edebiliyorlar Çünkü bunlar biraz tehlikeli Bülent Yapraklıoğlu denen şahıs için Gazi Mahallesi tehlikeli Çünkü sağ görüşlü ve dindar insanlar için Gazi Mahallesi pek uygun değil oradaki insanlar din tanımaz daha çok sol görüşlüler ve aleviler baş tacı edilir
@Kavgam1907 orası öyle yapamaz çünkü orada dindarlık taslayamazsın ondan yapamazlar yoksa müsaade edilse yaparlar Çünkü Gazi Mahallesindeki çoğu insan Alevi oldukları için Atatürkçüdürler bunlara izin verilmez
En İyi Cevaplar