Var ol yiğidim !
Sizce Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
Var ol yiğidim !
Ankara ülkücü ocakların Bebeliğimiz geçti Eski den dediğin gibiy di Ama Artık öyle değil. Vatan severlik bir gösteriş oldu Ülke toprakları Büyük Şirketlere peşkeş çekildi
PKK dağdan Davul zurna ile indi Daha da milletin Gözünü boyama gerek yok Çünkü Artık Dünya nın En Zengin ve Köklü iş adamları Ve Sektörler Geleceğe şekil veriyor.
Bir hikaye vardır Düşman Çanakkale de Bozguna uğrar Ve Geri çekilir Türkü Doğrudan savaşarak yenemiyeceğini Öğrenen düşman Onun İnancını Yıkarak Değerlerini Yıkarak İnsanlarını Kendi İnsanı Gibi Yaparak yendi. Allah rahmet eylesin bu gence de Ölüm hak Önemli olan İnsanlık
Aynen dediğin gibi , artık inemiyorlar inlerine geri döndürüyoruz. Türk Hava Kuvvetleri burda rahat ol :)🤘
İyi güzel yapıyorlar Onlar yok edecek ki Sektör deki çark dönsün gardaş Askere de uğraşılazım🤣 Cahil kalmayın Global bir Dünya da yaşıyoruz Halağa Savaş var Kim sede demiyor arkadaş Bu savaş niye var diye silah ticareti için var senin benim için değil Bazı Büyük iş adamlarının Cebine daha çok para girmesi için
Aga tamam siz yatarken biz her dakika onları yakalıyoruz hesap soruyoruz
Hadi yat bakam :D
uyumak yok kardaş bize onları bitirmeden :D
hmm "Fırat Yılmaz Çakıroğlu, karşıt görüşlü öğrenciler ile girdiği tartışma sonucu bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden ülkücü Ege Üniversitesi öğrencisi. 1 Ocak 1991 yılında Konya'nın Akşehir ilçesinde doğdu. Babası Fuat Mahir Çakıroğlu ile annesi Özlem Çakıroğlu'nun tek evladı."
Aynen brom♥
♥
Hmmm
Tanımıyordum ama ülke bir evladını daha kaybetmiş. Tüm vatandaşlarımız ve gençlerimiz bu ülke için omuz omuza yürümeliydi, bir birine düşman olmamalıydı.
Mekanı cennet olsun.
Doğru diyorsun , Vatan Sağolsun abi amin.
Bi olayda öldürüldüğünü hatırlıyorum sadece. Haberlerde görmüştüm.
Evet pkk sempatizanları tarafından öldürüldü , şehit edildi.
@üye645811 Saygını takın öyle gel sen becne kocuma falan diyorsun utan be utan
Cevap
6Cevap
Fırat yılmaz Çakıroğlu tartışmaya girdiği karşıt görüşlü öğrenciler ile bıçaklanarak hayatını kaybeden bir üniversite öğrencisi
Aynen♥ İlk üye olduğum zamanlar samimiliğimiz vardı Fırat abiyle çok iyi biriydi :)
Vatan için kendini siper eden kişi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin , Vatan Sağolsun
Vatanı uğruna canını, gençliğini veren yiğit. Mekanı cennet olsun.
Amin , Vatan Sağolsun
Çok sevilen sayılan birisi ama maalesef öldükten sonra değeri bilindi..
Yok abi , güncellemde dediğim gibi onun değerini en fazla ben bilirdim eski ülkü ocaklarında , Vatan Sağolsun
Başımız sağolsun vatan sağolsun
Vatan sağolsun
🖤
♥
Ülkücü ülkücüye bunu yapar mı reis
Derken reis?
Mekanı ucmag olsun , Gokboru bakışlı yigidimizin.
Amin ♥
Adını bile duymadım
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?