Ben kendisini gerçekten bilgi ve donanım olarak çok üst seviyede görüyorum ama uyuşmadığımız noktalar da var kendisiyle o yüzden pek uyuştuğum bir siyasetçi değil

Ben kendisini gerçekten bilgi ve donanım olarak çok üst seviyede görüyorum ama uyuşmadığımız noktalar da var kendisiyle o yüzden pek uyuştuğum bir siyasetçi değil

Donanımlı olsa ne olacak? Ülkeye 10 milyon farenin girmesinde öncelerden biri olmuş, Tansu Çiller'den bile kötü başbakanlık dönemi geçirmiş Ucube başkanlık sistemini desteklemiş, en son CB seçiminde Erdoğan'ı desteklemiş, şimdi sözde muhalif olan, Müslüman Kardeşler ideolijisine sahip, içinde gram vatan sevgisi, Türk sevgisi bulunmayan, ülkenin bugünkü noktaya gelmesinde Erdoğan kadar katkısı bulunan ihvancı arap milliyetçisi birisi. Yargılandığı günleri görmeyi çok isterdim.
Bilgi ve donanım olarak üst seviyede biri olarak görmüyorum. Ayrıca iğrenç Suriye politikası uygulayanlar arasında bu da var. Motto'su teknolojiyi yakalayıp ticaretimizi artırmak olan bir tane siyasetçi yok, s1kerler böyle işi. Halk da partiye oy veriyor. Halkın da.
Cevap
7Cevap
Başbakan iken hiçbir şey yapmayip şimdi eleştiriyor
Köyü AKPli iken sırıtarak verdiği şehit haberlerinden dolayı bi önyargim var ne yalan söyleyeyim
Hmm anladım. Hatırladım sanki doğru
Suruileri turkiyeye sokan ulkenin iç savaş çıkmasını sağlayacak başmimae
Ne bilgisi ne donanımı ya AKP'nin eski bakanlarından medet falan ummayın
Suriye meselesinden o da sorumlu. Elbet bir gün bunun hesabını Türk devletine verecektir
yanar döner
Mario reissss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?