"Selam sana ey yılları heba olan genç" sözü çok etkilemişti beni. Ya sizi etkileyen ne oldu?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.🇹🇷
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.🇹🇷
Çok gördüğüm, ama hiç tanimadığım en delikanlı, has erkekti kendisi ☹☹ 😉
Mekânı Cennet Olsun Inşallaahhh
Ama
Arkasında kalan detayları bilmek dahi istemezsin ☹☹ 😢 😉
Ambulans geç gelmedi pkklılar sağlıkçıları bi yere kitledi ambulans sesi geliyordu fakat ambulans yoktu
@ohcgjddfkka dershaneye
Mekanı cennet olsun. Unutmadık unutmayacağız. Unutursak gok girsin kızıl çıksın.
Ne oldu neden sehit olmustj ki?
Cevap
15Cevap
Fırat yılmaz çakıroğlu İzmir bornovada ege üniversitesini okuyan genç bi kardeşimizdi ben size olayı bildiğim kadarıyla anlatayım ege üniversitesini pkklılar el koymuştu bahçesine pkk masası kurup broşür dağıttılar şehit Fırat yılmaz çakıroğlu buna sessiz kalmadı ve gidip masaya tekme attı pkklılar ilk defa böyle bir tepkiyle karşılaştıkları için ne yapacaklarını bilemediler ve tehtid ettiler fırat onları şikayet etmek üst mevkilere gitti ama yardımcı olmadılar fırat rektöre gitti müdürün odasına girdi ve bunları durduralım dedi müdürde fırat evladım biz bişey yapamayız bizi öldürürler fıratta ben buna sessiz kalmıycam ve odanın kapısını şiddetle çarpıp gitti annesi fıratın rahat olmadığını farketti ama fırat annesine söylemedi sürekli geçiştirdi ve 20 Şubat 2015te üniversitede pkklılarla çıkan bi kavgada fırat 4 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanıyor ambulans okula geldi ama ambulans sadece sesi geliyor ve hastanede üniversiteye çok yakın pkklılar sağlıkçıları bi yere kitledi ve müdahale etmelerini engellediler polis aracıyla götürelim dediler ama polisler bunu reddetti 45dk sonucunda Fırat yılmaz çakıroğlu kan kaybından şehit oldu fırat annesine durumu anlatsaydı belki de bunlar olmayacaktı vay gardaşım vay fıratım sana nasıl kıydılar sen nişanlanacaktın sessiz kalmayın sen vatan hainlerine sessiz kalırsan anneni, babanı bütün sevdiklerini öldürür senin milletini öldürür bunlar senin dükkanını kundaklar evini ateşe verir arabanı yakarlar kız kardeşine ablana tecavüz ederler bu şerefsizler herşeyi yapar o yüzden Allah rızası için sessiz kalmayın bu millet seni unutmayacak gardaşım Allah'a emanet olun
arkadaşımla aynı sınıftalarmış bir ara... Allah rahmet eylesin
Fırat! ruhun şad olsun yiğidim
Eyvallah
Bir Fırat ölür bin Fırat doğar Gönlünde iki aşk varmış biri vatan biri yarmış ikiside ona darmış özlüyor Reis.
Allah Rahmet eylesin.
Ali Dündar, gibi hepsi yürek yaktı
Ölüm yılar
Fırat Yılmaz
Yılları yalan olan genç
Daha cok sehit gelecek millet akillanmadigi sürece
Nereye kadar olaacak ülke arap ve kürt dolacak türklerde multeci olana kadar böyle.
Sanmiyorum akillanan felan yok dahada salaklar
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin
Şehitler ÖLmez
Cennete gideceğini kim söyledi pardon?
Deme Öyle Cennet Yolunu Zorlaştırıyorsun 🤐
😌🤔☺👏🖒
Unutursak kanımız
Unutturursak kalbimiz kurusun
ruhu şad olsun
Allah rahmet etsin