Bilirim ege kampüsü, çok iyi bilirim. Ambulansın o kadar kısa mesafeye geç gönderilmesinden belli değil mi zaten bişeylerin kasıtlı olduğu? Öteki tarafta kimsenin hakkı kalmaz kimsede
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp deyip sabır çekiyorum. Ege üniversitesi kampüsünde pk* piçlerinin bıçaklı saldırısına uğradı, hastaneye aşırı yakın olmasına rağmen gelmeyen ambulans yüzünden şehit oldu
Fırat yılmaz çakıroğlu İzmir bornovada ege üniversitesini okuyan genç bi kardeşimizdi ben size olayı bildiğim kadarıyla anlatayım ege üniversitesini pkklılar el koymuştu bahçesine pkk masası kurup broşür dağıttılar şehit Fırat yılmaz çakıroğlu buna sessiz kalmadı ve gidip masaya tekme attı pkklılar ilk defa böyle bir tepkiyle karşılaştıkları için ne yapacaklarını bilemediler ve tehtid ettiler fırat onları şikayet etmek üst mevkilere gitti ama yardımcı olmadılar fırat rektöre gitti müdürün odasına girdi ve bunları durduralım dedi müdürde fırat evladım biz bişey yapamayız bizi öldürürler fıratta ben buna sessiz kalmıycam ve odanın kapısını şiddetle çarpıp gitti annesi fıratın rahat olmadığını farketti ama fırat annesine söylemedi sürekli geçiştirdi ve 20 Şubat 2015te üniversitede pkklılarla çıkan bi kavgada fırat 4 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanıyor ambulans okula geldi ama ambulans sadece sesi geliyor ve hastanede üniversiteye çok yakın pkklılar sağlıkçıları bi yere kitledi ve müdahale etmelerini engellediler polis aracıyla götürelim dediler ama polisler bunu reddetti 45dk sonucunda Fırat yılmaz çakıroğlu kan kaybından şehit oldu fırat annesine durumu anlatsaydı belki de bunlar olmayacaktı vay gardaşım vay fıratım sana nasıl kıydılar sen nişanlanacaktın sessiz kalmayın sen vatan hainlerine sessiz kalırsan anneni, babanı bütün sevdiklerini öldürür senin milletini öldürür bunlar senin dükkanını kundaklar evini ateşe verir arabanı yakarlar kız kardeşine ablana tecavüz ederler bu şerefsizler herşeyi yapar o yüzden Allah rızası için sessiz kalmayın bu millet seni unutmayacak gardaşım Allah'a emanet olun
En İyi Cevaplar