Her ünlü birine özeniyor bence her ünlünün eleştirisi de diğerini biraz kıskanmak gibi geliyor. onların giymediğini Gülşen giyiyor, onların yapamadığını Gülşen yapıyor bu durumda ilgi odağı olan Gülşen olduğu için bunu görenler Gülşene özenip onu örnek alıyor olabilir "cesurluk" adı altında giydiği sahne kıyafetleri diğer hemcinslerinin dikkatini çekiyor aaa bende giysem banada cesur derler mi bende gündem olur muyum gibi düşünüyorlar, gündem olmak için gerçi bunlara gerek yok gibi ama.
Haber sunarken çok beğeniyordum kendisini ne zaman sunuculuğu bıraktı tabiri caizse kendisini bozdu cem yılmaz la takılmalar şarkı söylemesi böyle kıyafet üzerinden reklam çalışmaları garip garip şeylerle gündeme gelmeye çalışıyor
Valla ornek almasın alıyorsa da çünkü defne samyeli'nin fiziği çokça güzel Gülşen'den Gülşen bir deri kemik benim hiç hoşuma gitmiyor açıkçası Defne de ayrı bir aura var esmer oluşu galiba çekiyor. Güzel kadın cesurca giyinmiş ama lütfen Gülşen gibi cozutmasin her şey ayarında dozunda güzel çünkü 🥰 ki şu asıl duruşu bile yeter bu kadının canım ya tatlı boyunca kızı var. Maşallah tututu sübhanallah diyesim geldi gözüm değmesin aman jsjsj
Sahne demek, açılmak demekse o kişiler bana göre sanatçı değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu karı ve kızları da sanki bütün gün nasıl gğzel olabilirim diye düşünüyoemuş gibi bir algı yaratıyor bende. Ya da medya bu algıyı yarattı bilemiycem ama itici geliyorlar