Eveet, Gülşen yine sahne kıyafetiyle olay olmuş bence. Styling'ini kim yapıyorsa helal olsun diyorum ayrıca vücudunu bu kadar iyi koruduğu için de Gülşen'e alkışlaarrr.
Be çok beğendim. Bu tür sanatçılar show yani görsel ağırlıklı sanatçılar. Dolayısı ile görsellik çok önemli. Yani Gülşen işinde çok iyi, objektiflere güzel poz veriyor ve halk da onu bu haliyle çok seviyor. Yani diyeceğim o ki Hülşen yapması gerekeni çok iyi yapıyor. Onu alkışlıyor ve çok başarılı buluyorum. #06romeo 😎
@Zincirevurulmuşkız Değilmi. Şans katılıyorum sevgili arkadaşım. Bir kere çok samimi ve çok gayretli. İşind çok önem veriyor. Vücudu çok güzel veren güzel şekilde sunabilmek için tavizsiz gayret ediyor. Çok kaliteli VIP denecek tarzda çok elit buluyorum kendisini ♥️
Sanatçılar giyince bişey olmuyor onlarda şarkı söylüyor pavyonda giyince farklı gözle bakılıyor onlarda şarkı söylüyor arada ki fark ne anlamıyorum.. sanat ve sanatkar kalmadı artık önceden usturup vardı.
Bence yillara karsi okurum modunda 50lisine gelmis biri icin ispatlanmasi gereken bir takim islere delil niteligi tasitiyor.. gerek yok gulsen boyle olmasanda seviliyorsun,...
Fiziğini ancak bu şekilde sergileyebilir. Bir zamanlar anoreksiya hastalığında zayıf idi. Biraz toparlamış gibi gözüküyor kendisini ama kemik gibi nerden bakarsan bak dümdüz.
Gülşen tam bir batı hayranı.Çocuğunuda ingiltere büyütüyor. Tarzını çok beğeniyorum farklı olup bunu taşımak güzel fakat Türkiyede bazı duruşlar kaldırılamıyor bu aşırı olmuş giyim tarzı çok açık sanki üzerinde gecelik taşıyor gibi hep
Ama çok güzel taşıyor. Bu kadar zayıf olup da bu denli açık giyildiği halde sejsi olabilen başka bir kadın hatırlamıyorum. Çok bilinçli her attığı adım. Vakur duruşu hele süper. ❤️🔥
@06romeo bende tarzını beğeniyorum hayran olduğum 2 kadından biri digeride serenay sarıkaya. Ayrıca Gülşen çok ön planda yaşamıyor gizliliginden merak ediliyor güzel oynuyor
Haklısın. Gizemli olmak bir kadını çok daha dazla çrkici hale getiriyor. Serenay’ın da maşallahı var. Kulvarları farklı ama alanında Gülşen’i zorlayacak kadar o da iddialı ve rahat. Çok güzel tespitin var canım arkadaşım. 🥰
Fazlasıyla seksi ve iddialı. Dişiliğini gösteriyor ve insan ister istemez hayran kalıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bıktık ya vallahi bıktık bi tane temiz düzgün kalıbının insanı yok. Hepsi bi karış bezle çıplak bedenini sergilemekten başka çabaları yok. Sorsan sanatçıym der bu tarz falan değil bk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok fazla kilo kontrolü yapıyor. Ve diyetisyenleri terk ediyor. Ölür kalır diye.