Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim en sevdiğim ve beğendiğim kadınlardan biridir.
Bakınca neresini beğendin burnu güzel değil yüzü kocaman diyebilir insan ama benim için havası farklı diğerlerinden.
Birbirine benzeyen aynı suratlardan değil benim için.
Yüzü uzun ve burnu pek güzel değil ama çekiciliği var kadının, saç rengi de çok hoş
Yani hokka ve minik burunlu değil ama hokka burun doğuştansa güzel oluyor estetikle yapılınca yapay ve itici durabiliyor. Aslında en iyi burun kişinin yüzüne yakışan burundur, Gülşen Bubikoğluna da yakışıyor.
Cevap
6Cevap
Semra Özdamar varken şu boya küpü kadının abartılmasina sinir oluyorum. Tamam Semra Özdamar da Makyaj yapıyordu ama bu kadın kadar değil. Burnu çok sivri ve yüzü küçük. Beğenmiyorum hiç bir şekilde. Ama alımlı ve çekici bir kadın
Normalde burnu vs başkasında olsa güzel durmaz ama kadında iyi duruyor.
Gayet güzel kadin
Evet saç rengi özellikle baya güzel
Aleyna Tilki'ye güzel diyenler orjinal güzelliği bilmezler :D
zamanında tüekiyenin güzelliğini tek başına sırtlamış
Hande daha güzel
Semra Özdamar varken o zor canım
Asıl Gülşen Bubikoğlu abartılcak kadar güzel değil, Burnu sivri ve büyük ağız yapısı yamuk yüzü küçük. Boya küpü takma kirpiksiz filmi yok Semra Özdamar bebek gibii Gülşen Bubikoğlu güzel değil sadece alımlı
Neyi tartışıyorsunuz oğlum en güzel Hande
@Handemiyyfan2005 O koca kafası ve koca suratiyla mi? Çok çirkin ya kezbann tamm
Allahın zoruna gitmesin ama Travesti gibi geliyor bana
Annemin gençliği aynı bu kadın gibiymiş💞😍
Ince kas modaymış ozamanlar
Evet. Hayranlık duyuyorum
Hande daha güzel
cıks. Küçükken bulurdum ehheehhe
Evet çok güzel bir kadın
Efsane
Hande daha güzel
@Handemiyyfan2005 bir tane beyin taktır kendine.
@handemiyyfan2005 2005 mi?😂 siz Hande fanları hep böyle ergensiniz işte. Gülşen’in çekiciliği yeter Hande ayısını geçmeye
Evet
bulmuyorum knk
Çok güzel hem de.
Hande daha güzel
@Handemiyyfan2005 hande erçel miydi bahsettigin kişi hayır açık ara Gülşen Bübikoglu çünkü estetiksiz doğal.
Güzel kadın
Çirkin
Evet
Çokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?