Asmalı Konak zamanı yani, 26 Yaşındaydı o zaman ama bi içim suymuş be. Fahriye Evcen, Beren saat, Hande Erçel hepsine bin çekermiş güzellikte estetikte yok. Rabbim boş vaktinde yaratmış resmen şimdi güzel diyemiyorum botoks yapmış itici olmuş ama çok çekici bir kadın her zaman
Kesinlikle gençliği dediğin isimlere bin basar. Emine Ün, Hülya Avşar, Demet Şener’in 90lardaki 2000’lerin başındaki hali, Türkan Şoray, Hale Soygazi ve aklıma gelmeyen diğer bebek gibi eski kadınların çoğu Fahriye’ye, handeye, Beren saate Neslihan Atagüle bin basar güzellikte. Demet Özdemir ve Serenay sarıkayayı güzel olarak bile görmüyorum
Laflara bak ya boş vaktinde yaratmışmış , kullandığın kelime çok yanlış bu bir ikincisi de o kadın ülkede ki kadın güzelleğini yansıtan nadir kadınlardan birisi
Evet güzel kadin fakat ses tonu beni bitiriyor o kadar cok kulagimi rahatsiz ediyor ki oynadigi diziyi izlemek bile istemiyorum bazen Guzelligine bir sey diyemem cok guzel bir kadin
onu çok gördüm sıfır makyajken. Onun o halini Görükledeki bizim kızlarla kapıştır ezer geçerler Nurgül'ü
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok Güzel de Özcan Denizle asmalı konakta oynamıstı yanlis hatirlamiyorsam ama Özcan ünlülerde en güzel bulduğun yüzün Naz Elmas olduğunu söylemişti eskiden acaba neden Nurgül veya o dönem sevgilisi olan Fahriye’yi en güzel bulduğunu söylemedi veya Naz Elmas nurgülden güzel mi acaba
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Özcan Deniz Nurgül Yeşilçay'a zeytin gözlüm derdi hatırladığım o. Garip Özcan Deniz Fahriyeyle sevgiliyken Naza "Türkiye'nin en güzel yüzü" demişti fahriye o zamanlar sınır olmadı mı acaba 😅Naz elmas'ı hiç beğenmiyorum bu arada
Ama Nurgül’ün gözleri renkli, neden öyle diyor ki. Evet Fahriye ile sevgiliyken demişti hatta;Bakın en güzel yüzlerinden biri demiyorum, en güzel yüz diyorum” demişti. Fahriye’nin yerinde olsam çok sinir olurdum bence o da sinir olmustur. Ama Fahriye estetikli yani eski yüzü ile su anki çok farklı
Özcan Fahriye’yi de beğeniyordu, hatta Fahriye Monica Bellucci’den daha güzel, Ayrıca Fahriye çok duru ve güzel. Eski Avrupa filmlerindeki kadınlara benziyor, Fahriye’de o kadınların havası var. Enteresan yüz karizmasına sahip. Bu yüzden Monica’dan güzel. Demişti Özcan, ama demekki en beğendiği Naz Elmas’mış
En güzel yüz demesi ayıp bence hangi kadın olsa bozulur, Özcan kusura bakmasın da (Eski sevgilisi olarak) Fahriye Monica belluci'in tırnağı edemez 😅yüzü son derece sıradan ve standart. Özcan Deniz'i hiç sevmiyorum ya sevgili olmadığı kadın kalmadı Beren saat'le sevgili oldu. Bize bak yasaklardan delirdik ünlülerin dedikodusunu yapıyoruz 😅😅
Evet😂 amaan zaten yazdıklarımızı görmüyorlar rahatça konuşuyoruz işte 😃😃 onlar da çok dedikodu yapacak malzeme veriyorlar bize. Bence de Fahriye standart sıradan bir tip. Ama bence Monica da sıradan, standart yani. Ben Monica’yı hiç güzel bulmuyorum Monica sadece çekici ve seksi ama yüzü çok sıradan bence ve Fahriye’yi de hiç güzel bulmuyorum zaten bide estetik dolu yüzü
Özcan hep gençlerden hoşlanıyor, Özcan’ı hiç sevmiyorum evlendiği kadın da sıradan standart bir tip. Beren Saati de hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum Tuba Büyüküstün Beren Saat’ten çok daha güzel bence