Magazin Türkan Şoray'ın gençliği çok güzel değil mi ❤️ ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu fotoğraflar Vesikalı yarim filminden, burda da 23 yaşında ama cidden çok güzelmiş her filmin de beğendim ama en çok bu filmde beğendim hayran kaldım 😍Bu filmde çok çekici ve alımlı 😍😍 Türkan Şoray'ın gençliği çok güzel değil mi ❤️ ? Cevapla Film Soruları Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok güzel keşke o zamana gidip canlı olarak görebilseydim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende çok isterdim 😍 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Magazin konusunda 643 cevap paylaştı. Aleyna Tilki daha güzel. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şaka herhalde 🤣 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Şaka yapar gibi bir yorum mu yaptım? Yorumla Soran +1 yıl Hayır O ergen tipli hanzo kızla bu Afeti devran muhteşem kadını bir tutmak için deli olmak gerek 🤣 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Herkesin güzellik algısı farklı. Yorumla
hayattanbezdimm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir kadın karşına çıksa konuşmazsin bile Yorumla hayattanbezdimm +1 yıl Neden konuşamayım oda senin benim gibi etten kemikten insan Yorumla Soran +1 yıl Hem çok zarif hemde çok güzel! Binde bir gelir böyle hem asil hem de güzel kadınlar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok güzel keşke o zamana gidip canlı olarak görebilseydim
Aynen bende çok isterdim 😍
Aleyna Tilki daha güzel.
Şaka herhalde 🤣
Şaka yapar gibi bir yorum mu yaptım?
Hayır O ergen tipli hanzo kızla bu Afeti devran muhteşem kadını bir tutmak için deli olmak gerek 🤣
Herkesin güzellik algısı farklı.
Çok güzel gerçekten ❤️
Evett öyle
Çingeneler güzel olur genelde
Değil
Böyle bir kadın karşına çıksa konuşmazsin bile
Neden konuşamayım oda senin benim gibi etten kemikten insan
Hem çok zarif hemde çok güzel! Binde bir gelir böyle hem asil hem de güzel kadınlar.
Değil.