Evet destekliyorum
Hayır desteklemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Efendimiz (sav😞 "Cennette elimde altın bir tasla, Kevser ırmağının başında ümmetimi bekleyeceğim ve Ümmetimden oraya gelenlere altın tasla Kevser suyu vereceğim..." der. Ama ahir zaman gençleri oraya doğru geldiğinde Efendimiz (sav) elindeki altın tası yere bırakacakmış. O zaman oradakiler soracaklarmış "Ya Resulallah gençlere Kevser suyundan ikram etmeyecek misin?" diye. Efendimiz o zaman söyle buyuracakmış "Ben ahir zamanda alnını secdeye koyan, Allah yolunda yürüyen gençlerle arama altın tası koymak istemiyorum, onlara kendi ellerimle Kevser suyundan içireceğim..."
Ne diyon lan dandik
Konuşma lan pasif
İzleyeceğim türden dizi değil ama bunlar neden daha önemli konular varken bunlara odaklanıyor. Mesela bu dizi özendiriyor diyorlar diyelim , e bu dizi çıkmadan önce de millet yoldan çıkmıştı zaten , dizi kurgu değil hayatta ve ülkende olan şeyler zaten diziye değil bu tür olayların önüne geçmeliler asıl.
RTÜK’ün böyle işlere karışmasını hiç sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Bir dizi hoşuna gitmiyorsa izleme, geç; ama komple katalogdan kaldırmak sansür bence. İçerik gerçekten suç unsuru taşımıyorsa, yetişkin insanlar ne izleyeceğine kendi karar verebilmeli. O yüzden anket cevabım net: “Hayır desteklemiyorum.” 🎬
Biz özgürce izleyelim, eleştirirsek de kendimiz eleştirelim. 😌
Cevap
3Cevap
Nasıl yine mi bir şey oldu ben en sın baktığımda duruyordu
Hayır jasmine geri eklensin
RTÜK kapatılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?