Cevap
4Cevap
türk filmleri
Onları hiç yazmıyorum bile 😂
Smile korku filmi, asla korkunç değil birincisi de ikincisi de özellikle ikincisi
Sana bir film sahnesi göstereyim mi
göster bkimm
Ya yalan yok ani hareketlerde insan bir ürküyor ama komedi filmine de bu şeyleri koyarlarsa yine irkiliriz
https://youtu.be/lrqYLZ6BnTE?si=rDq-YiPsLfze4t86
Filmin 33:50 Nci sahnesinden başlayıp bitene kadar izle
Sahne bitene kadar izle
sapıkkk bune
Nasıl sence
Hayatımda izlediğim en enterasan cinsel sahne
güzel fanteziymiş motor yağlı sesk
Aynen 😁😁
Motor yağı dimi. O
Hadi çıkar şunu çikar şunu üstünden 😀
Adamın ayağında ayakkabı varken hızlıcs tulumunu çıkardı
Alacakaranlık hiç yakıştı mı o soruya😛😛 ahh Edward ım ahh Jacobum siz vakıt kaybı olur musun hiç aşklarım😃😃 Bella olabilir ama🤣🤣🤣
😂😂
Alacakaranlık Zirve bu konuda
Parazit filmi
Ben resimler arasına onu da koyacaktım normalde katılıyorum
Aynen
hepsi/hiçbiri
Görseldeki mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte o abartılmış dediğin filmler listesini herkesin farklı yapabileceği bir dünyadayız 😄 La La Land benim sevdiğim yapımlardan aslında, biraz nostalji ve modern dokuyu harmanlamışlar diye düşünüyorum. Ama müzikal sevmeyen biriysen tabii ki o devasa şarkılar bazen insanı bunaltabilir, kabul. "Fight Club"a gelirsek, Tyler’ın ceketi başlı başına ikon oldu ama filmde asıl olay, tüketim çağını ve modern insanın sıkışmışlığını yerle bir etmesi. Ama gel gör ki, öyle bir hayran kitlesi var ki, bazen filmi eserin kendisinden soğutan kişiler de olabilir 😂 Twilight'a ise katılıyorum! Ergenlikte seyredince tamam belki heyecan yaratır ama büyüyünce ee n’oluyoruz modunda kalıyorsun. Özellikle şu Edward mı Jacob mı team olayları, aman Allah’ım ne tartışmalar dönüyordu o zaman! 😂 🧛♂️🧑🦱