Call me by your name Lgbt savunucusu biri olmama rağmen bu filmden tiksindim. Pis sahneler vardı ve romantizm çok ağır işlenmişti. Uyuklaya uyuklaya bitirmiştim.
Halloween 2018 Klişe bir korku filmi olay örgüsü var yolda bile çekememiştim.
Truva Hikayeyi çok üstünkörü işleyip önemli noktaları atlamışlar.
Kill Bill Tarantino'yu seviyorum ama sürekli tekrar eden aksiyon sevmiyorum. Filmin çoğu kadının birilerini kesmesiyle geçiyor.
I * thinking of Sending Things Daha önce böyle anlamsız bir film görmemiştim.
Lucy Güzel işlenebilecek bir hikaye kovalamaca senaryosuyla harcanıyor.
Overrated bulduklarım The Shape of Water Wall E Shawshank Redemption
Genel olarak türk filmleri ev dizileri diyebilirim. yani yabancı olanlardan da zaman kaybı diyebileceğim çok film var özellikle birds of pray gibi filmler. ama türk filmleri ya da türk dizileri benim için tamamen zaman kaybı
etkilenmeyen insan! birçok şeyi bypass edebilir hakaret-küfür hatta olumlu şeyleride bypass edebilir (ama neden yapsın) sahte insandır benim gözümde. hakaret-küfür vs etkilenmese de kendi çıkarı için kullanmaya çalışır tabi bu internette çok mümkün değil ama reelde hemen dava açar tazminat almaya çalışır vs. "linçlere açığım " deyince bu geldi aklıma.
ben tespit yapıyorum sadece etkilenmiyor bu kesin ve net. ama çelişki şurda etkilenmediği halde bunu hakaret olarak kabul edip karşısındakine ceza kesme niyetinde ki buna özel zemin hazırlıyor aynı zamanda senin ifadende onu gördüm bir bakıma ondan yazdım. "linçlere açığım" yani gel gel durumu var. reelde taciz edilmesi çin zemin hazırlayıp olaydan sonra anında dava açan çok kadın var. irite oluyorum öyle insanlardan. tutarlı olan etkilenmediysen bypass etmektir annene küfür edeyim örnek etkilenmedin hiç bişey yapmaman lazım en fazla engel basarsın biter.
@vurkan24 linçlere açığım demek film hakkında farklı fikirleriniz varsa yazın tartışalım demek. tacize bağlaman kadın düşmanlığını ve potansiyel tacizci olduğunu gözler önüne seriyor. taciz bana zarar verir ancak burdaki hiçbir söz vermez. saçma sapan öreneklerin senin hakkında fikir veriyor.
çok komik linçlere açığım demek "fikirlerinizi almak isterim" anlamına mı geliyo :) kadın düşmanlığı değil şerefsiz adi kadını tanımladım. buda senin en adi kadının bile arkasında olduğunu gösterir ya da öyle bir kadınsın.