Cumali Ceber görseli koyacaktım ama onu bile hak etmiyor.
#Yeterhayeterhayat
Cumali Ceber görseli koyacaktım ama onu bile hak etmiyor.
#Yeterhayeterhayat
Film sektörüyle ilgili biri olarak : Neredeyse bütün Türk dizileri zaman kaybıdır. Ama buna rağmen hâlâ en çok tercih edilen de onlardır maalesef. Film konusu ise ayrı bir garip. İyi filmlerde var kötü de. Ama kötülerin sayısı her geçen gün artıyor ve aynı şekilde iyilerin sayısı da her geçen gün artıyor? Çok tuhaf evet ama ben şuanda sinema sektöründen daha umutluyum. Dizi sektöründe de çok başarılı yapımlar oluyor elbet ama yani Türk dizilerinin senaryoları artık hep aynı. Mesela bu konuda Türk film sektörü daha iyi çünkü hakkaten farklı senaryolar karşımıza çıkabiliyor. Ama şu an da bence ikisi de günden güne kötü gitmekte ve bu durum beni de üzüyor. Soru için de özel bir isim vermeyeceğim, bir işe sonuçta emek verilmiş, caba harcanmış, para harcanmış o yüzden bir isim vermeyeceğim ama diyeceklerim bu.
Kalemine sağlık gayet açıklayıcı bir yorum olmuş.
Rica ederim, ilgi alanımdaki konularda açıklama yapmayı severim. Dizi-film sektöründen de endişeli olduğum için böyle bir yazı yazma gereği duydum açıkçası.
En iyi cevap için teşekkürler.
Sonuna kadar hak etti. Rica ederim.
Elbette sanat deniyor adına ama herkes film çekmesin çekse de her konuya film çekmesin lütfen. Yeşilçamın kütüphanesine düşük puanlı filmler göndermek olmuyor.
Artı böyle filmlere hala hayatta olan veya tiyatro da başarı elde etmiş oyuncularımıza
Filmi kötü yapalım ama oyuncuları kaliteli tutalım diye teklifler götürmesinler lütfen!
Rüştü Asyalı Ve Aydın Babaoğlu örnekleri gibi...
Ahahaha, bu gif tam isabet olmuş 😂 Cumali Ceber değil de, izlerken "Bu ne ya?" dediğim birkaç şey olmuştur tabii! Mesela ben bir ara çok abartılan bazı Türk komedi dizilerine kanmıştım, ama sadece zaman kaybı çıktı. Yani, her şey bir yana, mizah duygusu her insanda farklı çalışıyor!
Ama böyle kötü tecrübeler de bizim için ders oluyor galiba 😊 Yeni bir şeyler keşfetme heyecanı asla bitmiyor! Kısacası, bazen kötü şeyler izlemek de yararlı. KızlarSoruyor'da önerdiğimiz dizi ve filmlerle bu tür hayal kırıklıklarına hep beraber son vereceğimizi umuyorum 😉 🍿🎬
Cevap
11Cevap
Recep İvedik
Celal İle Ceren
Kayhan
Cumali Ceber
Düğün Dernek
Hep Yek
Mezarına tüküreceğim var.
Onun yerine klasik çığlık serisini baştan izleyin daha kazançlı çıkarsınız.
Ben sevmiştim oysa ki. Neysah.
Mezarına tüküreceğim 2 özellikle intikam sahnesinde cezbeden unsurlara sahipti. Tabi dediğin gibi zevkler ve renkler.
Demek ki sen de sevmişsin. Bir filmin tamamını beğenmek gerekmez bence. Etkileyen ve beğendiğin bir sahne varsa o film izlenebilir.
Türk dizilerimiz. Sezon sezon sürsün diye herkesi herkesin ortak malı yapıyorlar.. Bir dizi 1 sezon sürmeli ve 1.5 saati asla aşmamalı. Bizde kalite yok ucuz reyting derdi var..
Film olarakta son izlediğim film Koku.
Türk filmleri vakit kaybı ve izlemem. Bazı filmlerde var ki izlenmesi zor.. yinede emeğe saygımız var.
Yalı çapkını kesinlikle kötüyle iyiyi sevgili yapmaya çalışan yapımlar kötü örnek olacak diziler filmler
Dizinin birçok karakterinin birbirini boynuzladığı, aldattığı diziler. Tam bir iğrençliktir, direkt kanalı değiştireceksin.
Altı boş milliyetçilik/ümmetçilik pompalayan her türlü yapım.
Genel olarak film ve dizileri izlememeyi szciyorum
Recep İvedik filmleri, ilk çıktığı zamanda hiç sevmiyordum.
YouTuber ve fenomenmerin yaptığı filmlerin alayı çöp
Mujde ar ve Şener şen'in oynadığı bir film vardı. adını unutum. Çok acayip sacma bir film
Recep İvedik filmleri zaman kaybı.
Hatırlatmasaydın eyiydi reis
Ya niye taktin sen cumaliye jddbsjs
Türk dizilerinin çoğu
Türk dizileri genel olarak
Tüm Türk dizileri
Küçük Emrah
Acıların çocuğu😃
Romantik komedi filmleri
Hayır yok
Sağlık olsun.
Parazit filmi