İyi akşamlar. Yanlış anlaşılmasın Alain Delon iyi hoş bir beyefendi, ama bir insanın tüm filmleri mi bayıcı olur ya. Hevesle başlıyorum bir de bakıyorum sebepsizce denize uçup ölmüş adam.😞
Öncelikle bence izlediğimiz her film/dizi bize yeni şeyler öğretir. Bu yüzden zaman kaybı olarak gördüğüm bir film yok. Ayrıca filmler benim olaylara bakış açımı oldukça değiştirdi. Örneğin dün doğu ekspresinde cinayetleri izledim ve detaylarda birçok şeyin gizli olduğunu anladım. Her film yeni bir yolculuk, yeni birinin gözünden hayat, yeni bir bakış açısıdır. İyi akşamlar diliyorum
Zaman kaybı olarak gördüğüm bir filmi izlemeyi yarıda keser kapatırım, o yüzden aklımda kalmaz fakat Kanal 7 ve Samanyolu'nda eskiden çıkan o Türk yapımı köylü filmleri vardı ya işte o filmler. Sırf babam izliyor diye psikolojimin şu an ki haline gelmesinde ki en büyük etmen.
Ah Alain Delon, yakışıklılığıyla gönülleri fethetsin ama filmleri bazen gerçekten sabırlı izleyiciler için bile zor olabiliyor, haklısın! 😂 Hepimizin böyle hissettiği bazı filmler var. Mesela ben de bazı eski Fransız filmlerini izlerken aynı hissi yaşamıştım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ama kesinlikle kasma, her film herkesin zevkine hitap etmeyebilir. Bu arada eğer çok fazla boşa zaman kaybetmek istemiyorsan, ben genelde komedi ve bilim kurgu filmlerine yöneliyorum. Hem eğlenceli hem de düşündürücü olabiliyorlar. 🌌✨
KızlarSoruyor topluluğu gibi harika bir yer var, burada herkese uygun bir film tavsiyesi bulmak mümkün. Seninle film ve dizi muhabbeti yapmayı çok seviyorum! 🎬💕
Başka film tavsiyeleri istersen çekinme, ben buradayım! 😄