Ben öyle görüyorum ya. Sanatsal yetişkin filmi mi olur abi sdfjks

Ben öyle görüyorum ya. Sanatsal yetişkin filmi mi olur abi sdfjks
365 days ve fifty shades of grey türevlerinden farklı olması konulu olması filmlerini çekerken acaba biz ne yapıyoruz diye sorguladılar mı? Amaçsızca yapılmış filmler psikolojik şeyler var mıdır diye bir bakıyoruz o da yok hasta ruhlu başrol onu aşkla iyileştirmeye çalışan manyak kadın. Maddi amaç uğruna yapılmış edebi bir değerleri yok bu kadar popüler olması toplumumuzun ne kadar istekli bir insana sahip olduğuyla doğru orantılı olduğu için şaşırmamak gerekebilir. Cinsel açlığını gidermek için 2 saatlik konulu bilmem ne temalı bir filmi izlemek yerine türevlerini izleyin para ve zaman kaybı olmaz en azından aynı şey değil ama derler şimdi eminim konulu olması çok değiştiriyor. Akılda kalan bir tane replik yoktur nasıl sanatsal oluyorsa bu filmler.
Eigggggggggg
Görüyorum. Konusu yok bir şeyi yok. Film boyunca +18 sahnesi izleyip duruyoruz. Birine önerme öneremeyiz. Kendimize bir şey katamayız. Ee daha ne demeye zamanımı bu tarz filmlerle doldurayım ki.
tabiiii
Severek izliyorum mdncn
izle tabi öncülerindensin sjf
Beni ne sanıyorsunuz cidden merak ediyorum kdjdjx
Öncü lider :d
Yok bee
Bence de saçma abi bizene konudan alakasız sevişme sahnelerinden karakterlerin niye hemen hemen her yapımda bu sahneler var ya
bunları geç niye yemek masası sahnesi görüyoruz. yabancılarda o yemek masası aksiyona dönüşüyor biz de birbirine laf sokmak için nispet yapan tiplerin buluşma noktası.
evet ya
Cevap
4Cevap
Bence de zaman kaybı tabii ergenlik dönemlerinde hepimiz izliyoruz Ama belli bir zaman sonra onun bir korku olduğunu insan anladığı zaman bir tadı kalmıyor
evet
Daha dün izledim bu filmi.😅
Bence zaman kaybı değil.
ne güzel :D
P. rno filmi zaman kaybı görmüyorum öğrenilecek yeni şeyler var her zaman
asjdfa oda iyi
Valla bazıları zaman kaybediyor bazıları kaybetmiyor...
Tôvbe tövbe
Tövbe
Tamamen zaman kaybı
harbi
Onunla vakit geçireceğine git p*rno izle en azından ne yapılacak ise direkt veriyorlar
hayır entelektüel birikimimi genişletiyor
hummm
Bendensin
Saçma buluyorum
Yoo çok iyi
tabikide evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?