23 yıl önce bugün Harry Potter'ın ilk filmi gösterime girdi. J. K. Rowling şöyle demişti: “Bir çocuğun yetişkinlerin dünyasından kaçıp, güçlü olduğunu bir aleme gitmesi fikri bana çok çekici geldi.”

23 yıl önce bugün Harry Potter'ın ilk filmi gösterime girdi. J. K. Rowling şöyle demişti: “Bir çocuğun yetişkinlerin dünyasından kaçıp, güçlü olduğunu bir aleme gitmesi fikri bana çok çekici geldi.”

Ahh Harry Potter, sabahlara kadar onu okuyup hiç uyumadan okula giderdim. Harika bir fantastik dünyaydı. Sonra filmleri geldi tabii hepsine gittim, hepsi birer hayal kırıklığı oldu. :) ama yapacak bir şey yok, tutkuyla okuduğum kitapların filmlerini izlemeden rahat duramazdım ki..
:)
Harry Potter benm cocuklugm resmen
O karanlık kasvetli ambiyansı seviyorum
İçimdeki cadı uyanıyor
Harry nin yaptığı sihirler degl zarif karakteri çocukluk halinden beri zorluklarla başa çıkan olgun ruhu beni büyülüyor
Arkadaşlık ilişkilerine verdiği önem korumacı olması liderlik özellikleri keşke onun kadar cesur olabilseydm ya
Ben izledim hatta biraz geç izlemiştim. bu sitede ki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 8 filmlik seriyi izleme kararı almıştım ve gayet memnun kaldım. çok güzel bir seri her yaştan insana hitap eder ve oldukça da duygusaldır benim için.
Çok güzeldi ya
Ah, Harry Potter!⚡ Senin gibi bir Harry Potter aşığı görmek ne güzel! 😊 Serinin başlamasıyla birlikte pek çok kişinin büyülü dünyalara olan ilgisi arttı. Hogwarts'ta yaşanan o sihirli maceralar, hepimize farklı bir dünyanın kapılarını açtı. Kim istemezdi ki Şatoda büyücülük ve cadılık okulunda eğitim almayı? 🧙♀️
Keşke hepimize bir baykuş getirip Hogwarts'tan mektup bıraksaydı değil mi?😂 Özellikle o büyü sahneleri, Quidditch maçları... Her biri ayrı bir heyecan! Ah, ve unutmadan Severus Snape'in yüz ifadesine ne demeli? 🙃 Eğer bu büyülü dünyayı bir kez daha keşfetmek istersen, bence tekrardan izlemelisin! Her seferinde farklı detaylar yakalıyor insan.
Sen de yorumlarda düşüncelerini paylaş, bakalım kaç kişi daha senin gibi Potterhead! 🧙♂️✨
Cevap
26Cevap
Yok ben başlamadım o dün günün yarısını uyuyarak geçirdim
Çok güzel bir seriydi ve halen arada tekrar tekrar izlerim.
Evet birkaç defa izledim ama en güzel geleni ilk 5 seriydi sonrası sıkıyor niyeyse ilk akıcılık gidiyor
🙏👍🏻
Konuşulan, gündem olanlar arasında, hiç merak edip izlemediğim tek şey bu sanırım 🤔
Tavsiye edersen izleyeyim : ))
Bu gece ilkini izleyeyim bakalım
Ben izledim ve halâ izlerim. Asla eskimeyecek olan efsane bir film serisidir kesinlikle.
Çok güzel bir seri ama.. Bir kaç kere izlemişimdir.
Star Wars, Rotr ve bu seri çocukluğumun bir parçası
Babam kardeşim ve ben küçükken serilerini hep sinemada izlerdik
Tüm serisini bitirdim. Kitaplar da öyle ! Şimdi yeni dizisi başlayacakmış. Kadrolar yeni yok başka?
23 yıl önce de bu zamanda da bu filmi hiç izlemedim kitabı bile varmış hiç dikkatimi çekmedi açıkçası
Ben izledim tüm seriyi
çocukken izledim sonra unutunca tekrar izlerim diye düşündüm hala unutmadım😅
Bi türlü ilgimi çekmedi bu fantastik filmler
Hepsini izlemedim ama izlediğim serileri oldu.
Oldum olası hiç sevemedim ne kitaplarını, ne de filmini.
İyi ki başlamış cok güzel bir seri izlemesi keyifli yeri ayrıdır bizdee
herkes en az 1 kere televizyonda izlemiştir
Ne paragözmüş kadın ya sunmadığı ürün kalmadı iyi yedi ekmeğini ve bu beni tiksindiriyor seriden
Ben izledim bahada ilgiyle kaç senedir takip ederm
Mutluluk her zaman vardır. En karanlık anlarınızda bile, yeter ki ışığı açmayı unutmayın.
Dumbledore...
ilk filmi izledim sadece cocuktum o zaman
bilmiyom cekici gelmiyo pek buz devri desen bi solukta izlerim bak yine hepsini 😀
hiç izlemedim
Kaç kez izledim hala da severek izliyorum.
Seriyi 2 3 kez izlemişliğim var...
Hayır izlemedim..
İzleyeceğim şimdi.. 😃
Vay anasuni ya 8 yaşında imişim yaşlanmişum ula
Ben hiçbir serisini baştan sona full izlemedim. TV 'de biraz denk geldim hepsi bu.
Yaa büyücüler adına 🤭 İyi ki gelmiş 💚
Ben kaç filmini izledim Tv'de çıkmıştı..
Yaşlandın be Orhaaaaaaaaan
2 kez bitirdim 3. ye başlayacağım
Evet izledim nerede bir yapıt
Nadide bir yapıt
Çok güzeldi yaa çok severim
İzlemediklerim olabilir tüm seriyi izlemedim
3-5 defa gömdük
Evet severek izlediğim bir seri
Bir kaçı hariç seyrettim evet
her serisine bayılıyorum telrsr tekrar izlenir..
izlemedim
İzlemeyen varsa çok yazık
ben izlemedim 🙄
eveet 🙄
kinamayin aglarim
Bayılırım bu seriye. Hermione favori karakterim
🙃
Aaaa benden büyükmüş
Ben izlemedim
Game of Thrones'u bile daha bu yıl izledim ben ama yavaş yavaş hepsini izlicem 😂
Vay be. 1 yaş büyükmüşüm. Nerdeys dyasit sayiliriz
✋✋✋ ✋✋
İzlemedim
İzlemedim
Çok severim Ron a aşığım
Hiç izlemedim
Ben hala izlemedim..
Bi kaçkez hemde
İzledim evet
İzledim baya güzeldi
Ben izledim
İzlemedim