+1 yılWarner Brothers Rowling'in suyunu iyice sıkacak gibi.
Bu aslında Harry'nin Sırlar Odası'nda okuduğu kitaplardan biriydi, Harry 1. sınıftan sonraki bütün yaz Quiddich ile ilgili bir kitabın dışında Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar'ı okuyordu.
Ondan film çıkarmak iyi bir Hollywood yapımcılığı örneği.
Neyse ki 21st Century Fox yok yapım şirketi olarak, yoksa es kaza iyi bir film çekilirse yönetmenin işine karışıp mahvederlerdi kesin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkadının evinin önünde yatmışlar
hayranların istediği aslında harry potterin artık olgunluk çagını görmekti
ama hanımefendi
5 serilik yeni bir hikaye yazmaya karar vermiş önceki döneme ait11 Yorumla
Bilmeyenler için açıklama yapayım;
Bu serinin baş karakteri, Hogwarts'da ders kitabı olarak kullanılan "Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede bulunurlar" isimli kitabın yazarı Newt Scamander'dir.
Filmin ana hikaye ile pek ilgisi yok, söz konusu canavarlar konu alınıyor ve Amerika'da geçiyor.
Bir kısmında daha genç bir Dumbledore ve Dumbledore'un çocukluk aşkı, aynı zamanda Voldemort'tan önceki Karanlık Lord olan Grindelwald'u göreceğiz.625 Yorumla
+1 yılLumos! Ya şimdi aslına bakarsan kitapla alakalı olmayacak dedi zaten kitaptan birşey yapamazdı buda filmden sonra bir kitap geleceğini söylüyor 2 gün önce son çıkardığı kitapi okudum açıkçası saçmalamış ne olursa olsun potter dünyasından birşeyler okumak hoş ama biz potter oğlunu falan merak etmiyoruzki biz jamesi lily yi snape i dumbledoreun gençliğini ya da voldemortun tom ridle zamanlarını istiyoruz tabikide filme gidicem ama umudum fazla değil Nox!
14 Yorumla- +1 yıl
oda daha da efsane olur taktı pottera ne potter miş
- +1 yıl
Aslında film tam senin istediğin gibi olacak. Harry Potter'ın zamanından 70 sene öncesinde geçecek ve filmde Dumbledore'ye kesinlikle yer verilecek.
Son çıkarttığı Lanetli Çocuk kitabını bende beğenmedim, para için çıkarttıgını düşünmeden edemiyorum Rowling'in.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılWarner Bros. zamaninda film basina ortalama 1 milyar dolar gelir elde ettigi Harry Potter serisin ile 2016 yılı boyunca yaptiği filmlerin toplam hasılatı arasinda cok büyük rakamlar var. Bu yüzden paraya aç olan Warner Bros. ekibinden beklentim yok. Üstüne tüy dikicekler.
10 YorumlaDün basladim ilk serisinden itibaren izlemeye unutmustum felsefe tasindan basladim. Ne zaman vizyona girecekmiş
12 YorumlaAy bir Potter hayrani görmek beni cokkk mutlu etttii 😊😊 bende çok severim. benimde çok mutlu etti yer yer harry pother serisi ile bağlantılı bölümler olacakmış bu filmdede
36 Yorumla- +1 yıl
aynen haryy Potter müziğini duymak bile icimi acayip yapıyor geriye götürüyor ilk zamanalra
- +1 yıl
Dumbledore ile Grindelwald arasında geçenlerin işleneceğini düşünüyorum seride. Kim bilir belkide 5. filmde büyücülük dünyasının gördüğü en büyük düelloyu gösterirler bizlere? :)
- +1 yıl
@ÖzgürCan112 harry potherda görmek isterdim ben onu her ne kadar bu filmi merakla bekliyor bile olsam
- +1 yıl
Harry Potterda o düelloyu görmek zaman çizgisi açısından fazlasıyla anlamsız olurdu, ancak birisinin rüyası gibi anlatıp o sahneleri işleyebilirlerdi (Snape'i işledikleri gibi), onu da yapmadılar :)
Ben çok umutluyum bu filmden :)
- +1 yıl
@ÖzgürCan112 bende valla baş rolude harika. Danish girl de cokiyiydi oyunculuğu veya sefiller burada öyle olacaktır filmin yazarı zaten söylememe gerek yok
- +1 yıl
biran once cıksın yaa iclnde
kaybolmak istediğim tek fılm
+1 yılGüzel olabilir ama bir Harry Potter serisi olamaz tabii:)
-Gecen bol olsun.-12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek:)
+1 yılYa cok guzel ama ben turkce duplaj daha cok zevk aliyorum izlerken.😊
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
ben çok umutlu değilim bu filmden. genelde öncesini anlatan filmler umduğunu vermiyor.
12 YorumlaEvet bende büyük bir harry potter hayraniyim. Halen izlerim. Umarim harry potter filmleri devam eder. Duyduguma göre ileride harry potter ogluyla devam edicekmis
10 YorumlaHarry potter filmlerini büyük bir zevjle izleyen biri olarak bunuda çok merak ettim kesinlikli izlicem
20 YorumlaSeri bitti şimdi ne yapacağız da para kazanacağız kaygısı ile yapılan bir film serisinin başlangıcı. Umarım güzel olur.
22 Yorumla- +1 yıl
İlk etapda bende bu şekilde olduğunu düşünmüştüm hele ki Lanetli Çocuk kitabını okuduğumda.. Fakat Rowling'in 5 filmlik bir seri olacağı açıklamasını yaptığında, Jhonny Depp'in Grindelwald rolünde filmde yer alacağını duyduğumda sevinçten deliye döndüm desem yeridir. Dumbledore'ninde filmde olacağı kesin, bana kalırsa güzel birşeyler geliyor :)
- +1 yıl
@ÖzgürCan112 inşallah öyledir 😊😊 izleyelim bakalım
+1 yılFantastik filmlere bayılırım özellikle sihir olanlara çocukluğumdsn beri hep sihir yapabilmeyi istemişimdir 😊
10 YorumlaKitaplarını ve seriyi takip etmiş biri olarak bekliyorum Fantastik Canavarları da okumuştum pek akıcı bulmamıştım filmi daha eğlenceli olacak eminim.
10 Yorumla
+1 yılDaniel crift miydi o çocuk zaten bir daha kitap çıkarsa filminde oynamam demişti. Ama harry potter çok kaliteliydi
10 Yorumla
+1 yılFragmanını gördüğümde çok beğenmiştim bu filmi. Seyredeceğim vizyona girer girmez
10 Yorumla
+1 yılyüzüklerin efendisi gibi olacaksa süper efso müko olur valla. onlar yapsın da, izlemeyen utansın.
10 Yorumla
+1 yılGelsin gelsinn.. gördüm bugün fragmanini. Heycanla bekliyorum. 😊
10 Yorumla
+1 yılYüzüklerin efendisi hobbitlerle başarılı oldu bakalım bu da olabilecek mi...
10 YorumlaBaşlangıcındaki o müzik.. Özlemişim be.
Neyi anlattığını anlamadım ama keşke 4 büyük büyücüyü anlatsaydı daha güzel olurdu.14 Yorumla
+1 yılfantastik bilim kurgu hayranıyım. heyecanla bekliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecanla bekliyorum. Ama izlerken Harry Potterla kiyaslamamak icin bambaska yapim olarak dusunecegim.
20 YorumlaHala daha harry potterı izleyen biriyim böyle bişey olursa çok mutlu olurum
23 YorumlaHarry Yüzüklerin efendisi tarzında filmleri hep sevmişimdir
10 Yorumla
+1 yılBeklediğim bir filmdi me zaman alırım bilmiyorum ama.
10 Yorumla
+1 yılben yüzüklerin efendisi hayraniyim Harry pottera bin çeker her türlü
10 YorumlaLanetli çocuk hayal kırıklığımdan sonra bir hüsranı daha kaldıramam, inşallah olmuştur
10 Yorumlauzun süredir fantastik edebiyat ve frp ile ilgileniyorum ama ısınamadım harryye
10 YorumlaSonunda güzel bir şeyler izleyebileceğiz.
21 YorumlaFeagmanlarına göre gayet iyi bir film gelicek bu perşembe galasını yaptılar keşke bize de aynı zamanda gelseydi şu film
10 Yorumla
+1 yılYuzuklerin efendisinde hobbit serisi yapip gereksiz uzattilar sahsen basarisiz buldum. Bu filmdede sacmalamazlarsa iyi
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle izliycem. Cocuklugumdan beri hayraniyim Harry Potterin
05 Yorumla- +1 yıl
Kitaplari okudun mu?
- +1 yıl
Anladim. Tavsiye ederim :)
Bu harry potterden farkli bir serimi
12 Yorumlaizlemiym dedim fragmanı Daha çok var gelmesine dayanamam😄
00 Yorumla
+1 yılçok sevindim vizyon tarihi belli mi?
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsihrli filmler çok güzel oluyor zaten
11 Yorumla
+1 yılbüyü sever bir genç olarak tabiki izlicem
20 YorumlaOscar ödüllü oyuncu Eddie varsa kesin harika dir..
20 Yorumla
+1 yılBunu bekliyorum ben de.
10 Yorumla
+1 yılBekliyoruz heyecanla :)
10 Yorumla
+1 yılsinemaya düşsün nette arıyacam hemen :)))
10 YorumlaBen pek izlemem ama ilgimi çekmiyor değil
10 YorumlaMistik şeyler eylencelidir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecanlı bekleyiş içindeyiz. Bu da seri olacakmış
11 Yorumla
+1 yılMerakla ailecek bekliyoruz..
10 Yorumla
+1 yılSabırsızlıkla vizyon tarihini bekliyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılAaa cidden mi?:))) ne güzel
10 YorumlaKesinlikle kaçırmıyıcam.
10 Yorumlaİsmi haric guzel gibi
10 Yorumla
+1 yılPotter hayranı olarak heyecanla bekliyorum
20 Yorumla
+1 yılDaha fragmanı bile izlemedim 😂😂
10 YorumlaHiç bir bölümünü izlemediğim için fransızım.
10 YorumlaBendee cok izlemek istiyorum
10 Yorumla
+1 yıl19 yıl sonra diye geçen film mi bu?
05 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkürler efenim geçen gün gördüm posteri ama ilgimi çekmedi kitaplarını okumak daha zevkliydi 😊
- +1 yıl
İyi geceler efenim 😊
+1 yılAylardir bekliyorum gelsin artik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek elektrik alamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonrasini izlemedim ki oncesini izleyim
10 Yorumla
+1 yıl18 kasımda kaç senedir bekliyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılEvet, güzele benziyor. Merak ettim ben de 😊
10 Yorumla
+1 yılDuydum ama onun kadar güzel olur mu bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılElbette ki cok güzel bence de
10 YorumlaOoo işte bu güzel haber :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir film olacak gibi.
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne