Bu gerçek olamaz 😳 gerçekten çıkıyor mu? Adı ne Harry potter ve lanetli çocuk kitabindan eserlenerek mi yapılmış. Ben bunun için sinemanın önemde bile yatarım şimdi nasıl geçecek 1 ay 😥
Gerçekten ben de çok seviyorum. Hatta sabırsızlanıyorum. Seni defalarca izledim. 20. senesine girdiği için özel bölüm çekme kararı almışlar eski oyuncularla yani filmdeki eski öğrencilerle tekrardan bir özel bölüm çekecekler
tabi ki izleyeceğim bir Potterhead olarak ancak bildigim kadarıyla bu yayınlanacak bölüm daha çok belgesel benzeri, sohbet, röportajlar vs olacak gibi. Ona rağmen yine izlerim tabi ki :)
Retrun to Hogwarts 1 Ocak 2022 tarihinde yayınlanıcak Yapım başrol oyuncuları Daniel Radcliffle Emma watson ve Rupert Grint’in oynadıkları karakterleri derinlemesine ele alıcak ve oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röpörtajları içericek Yani benim anladığım kadarıyla bir film çıkmicak bilmiyorum yanlış bilgi mi
Harry Potter fantastik edebiyat türünün yüz karasıdır. Karakter gelişimi yok. Harry potter evreninde hiç bir kural yok cevaplanamayan bir sürü soru. Yine de eleştirmek için izleyebilirim.