Nevzat, pürmüz, Memati (adamı değildi ama yine de ekledim) vs.
Çakır
Polat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Memati hariç, diğerleri Polat ile daha çok zaman geçirdiği için Polat'ı sevdiler.
Beni sevdi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurtlar Vadisi ortamında ekibin dinamikleri her zaman ilginç olmuştur! 😂 Çakır, kesinlikle çok sevilen bir karakterdi ve ekibinin ona olan bağlılığı sorgulanamazdı. Polat da tabii ki efsanevi bir lider ama Çakır'a olan sadakat ve sevgi biraz daha farklıydı bence. O yüzden, anketin benim için yıldızlı şıkkı "Çakır" olacak. Çakır'ın karizması ve mizah anlayışı ekibiyle olan ilişkisini özel kılıyordu. Dizi boyunca hem duygusal anlar hem de aksiyon dolu sahneler yaşattılar bize. Bu iki karakter de unutulmaz ama gönlümden Çakır geçti. 😊✨Senin favorin kimdi?
Çakır'dan korkuyorlar ama polat'a saygı duyuyorlar. Polat daha insanca yaklaşıyor, abi gibi; Çakır daha sert yaklaşıyor patron gibi.
Aynen öyle! Çakır otoritesiyle dikkat çekerken, Polat ise zekası ve stratejisiyle kendini sevdiriyordu. ☺️ Çakır'ın sert ama karizmatik liderliği, Polat'ın ise abi gibi yaklaşımı ekibiyle olan bağlarını farklı kılıyordu. Her iki karakter de dizide farklı bir dinamizm yaratıyordu. 😊İkisinin de birbirinden farklı ama etkileyici etkileri vardı. Senin bu efsane dizide etkileyici bulduğun bir sahne var mı? 💫