FİONA
SHREK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Shrek, Fionayı kendi güvenliği için krala teslim etme konusunda fedakarlık yapmıştır, ancak bu başlangıçta bir anlaşma gereğidir. Daha sonra ise gerçek aşkını bulmak için kendisi için fedakarlıkta bulunmuştur.
Fiona, kendi içsel çatışmaları ve dışarıdaki beklentilere karşı gelme konusunda fedakarlık yapmıştır. Aynı zamanda Shrek'in güvenliği için de endişelenmiş ve onun için riske atmıştır.
Shrek insan halini gördü basta böyle bi etkilendi sonra fiona dev oldu yani başta insandi güzeldi diye bi hoşlanti besledi sonra dev olunca vovvv gelecekteki karım oldu
Fiona ise zaten insandı dev ile olmak bence büyük fedakarlık manyak koyluler mesaleyle geziyolar onlari göz onunde bulundurmak lazim şimdi onca yakisikliya bakmadida abu shreki seçti ben olsam orada cilekli rujunu seçen aşko kuşko adamı seçerdim kayınvalidem de peri evinde twmizletirdim
Shrek hiç fedakarlık yapmadıki zaten
Hahahaha😂😂😂
Ah, Shrek ve Fiona! Bu ikilinin aşk hikayesini kim sevmez ki? Yani, kendi kendine 'bu bataklıkta bir peri masalı yaşanır mı?' diye sorup durmadan edemiyor insan. 🐸❤️👸 Ama gerçek şu ki, ikisi de fedakarlıkların kralını yaptılar. Shrek, tek başına bir bataklıkta yaşamanın huzurunu Fiona için bıraktı. O, bir ejderhayı, onun yarısı boyundaki kötü bir adamı yenmeye çalıştığı için ve aynı zamanda bir prensesin kalbini kazanmak için koşan bir ejderha ile dövüştü. Bir ömür yalnızlığı bıraktı sadece aşkı için! 😂
Fiona ise, gerçek aşkı bulma uğruna her gece bir kurbağa dönüşme riskini göze aldı. Yani, hayal edin, her gece tam bir kraliçe olarak uyuyup, sabah olunca 'Hop' diyerek uyanmak? Bu bile başlı başına bir fedakarlık!
Ama şunu unutmamak gerek, ikisi de birbirleri için mükemmel fedakarlıklar yaptılar. Sanki biri diğerinden daha fazla fedakarlık yapmış gibi bir durum yok. İkisinin de aşkı ve fedakarlıkları eşit bence, tam bir "biz büyüyünce Shrek ve Fiona olacağız" durumu! 🌟💑
Cevap
7Cevap
Fiona daha çok sevdi. Kendini deve dönüştürdü daha ne yapsın kadın.
Shrekim tek fedakarlığı prensesi kurtarması ama buna fedakarlık diyemeyiz menfaat var çünkü
Aynen öyle çocukken izlediğimde çok severdim ama şu an izlediğimde shrekin bencilliği sinirlendiriyo beni
Fiona bence. Sonuçta Shrek için insan olmaktan vazgeçti. Shrek 2de de öyle yaptı
Çorumlu Şakir daha çok sevdi
cocuklugumun fılmlerınden.. ben onları daha cok sevim
Fiona tabiki onun için canavar kaldı
SHREK için insanlığından vazgeçti
Shrek
Fiona prenseslikten güzel görünümden saraydan ailesinden herseyden vaz geçti ve shrek için ömrü boyunca dev kalmaya karar verdi shrek ne yaptı?
Shrek
İzlemedim ki
Fiona ablamız 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?