Benim yazıdığım senaryolar neden ilgi çekemiyor halbuki o kadar emek veriyorum Ama bu konuda gerçekten Aras çok üzgündür?

Leyloş Aras a şöyle der - Aras lütfen bana bakar mısın? *Aras tabikide mutsuz olduğu ve kendini yetersiz hissettiği için pek cevap veremez* -gözlerimin içine bak sadece lütfen. *aras kafasını kaldırıp Leyloşa bakar* -ne yapmamı bekliyorsun ki başaramamış gibi hissediyorum -hayır sen asla başarısız falan olmadın olamazsın da zaten bu mümkün değil. Senin kabiliyetlerin ve reflekslerin düşünme şeklin tarzın hep bize yol verdi ilham verdi vermeye de devam ediyor şu anda hala ilham kaynağı olmaya yolumuzu çizmeye devam ediyorsun gelen kötü yorumlara asla kulak asma kulak verme bırak onları.*Aras bu sözleri duyunca gerçekten öyle mi acaba diye düşünmeye başlar* Aras ağlayarak şöyle sorar -gerçekten öyle mi lan acaba? -öyle tabii öyle olmasa neden böyle bir motivasyon konuşması yapma gereği duyayım ki? -gerçekten mi çok teşekkürler beni motive ettin. -rica ederim bir şey değil *tokalaşırlar* -sarılalım mı? -gel sarılaım *sarılırlar* fıragmatik bile ayakta alkışlar

Güncellemeler
1 yıl
oha güneş gözlüklü emoji efsane
Güncellemeler
1 yıl
gazoz olma efsane ol fıragmatik ve flörtü ayakta alkışlamayı kendine bir borç bilir
Benim yazıdığım senaryolar neden ilgi çekemiyor halbuki o kadar emek veriyorum Ama bu konuda gerçekten Aras çok üzgündür?